Najbolji zvučnici za vašeg tinejdžera

Veliki deo života jednog tinejdžera je muzika i slušanje muzike s prijateljima. S muzikom se bude i ležu. Normalno je da tako važan deo svog života žele da podele s prijateljima. Zato često kada su s prijateljima drže telefon visoko u vazduhu, kako bi se malo bolje čuo. Ili možda stave na sto ili dele slušalice dok su u busu. Nažalost, to se vrlo često završi razbijenim ekranima telefona.

Daleko praktičniji način za uživanje u muzici dok ste s prijateljima su zvučnici. Zato vam u nastavku teksta predstavljamo neke zvučnike koji će obradovati svakog tinejdžera.

Sony SRS-XB12

Zvučnik veoma zgodnih dimenzija. Lagan, staje u svaku tašnu. Ukoliko žele da slušaju muziku na putu do škole, mogu ga okačiti oko ruke. Traka takođe omogućava da zvučnik zakače za ranac ili tašnu. Otporan je na vodu i prašinu po IP67 standardu, pa je idealan za žurke pored bazena, u parku, na kampovanju ili u dvorištu. S obzirom na to da tinejdžeri baš i ne paze uvek svoje stvari, ovo oznaka puno znači.

Kada je baterija potpuno napunjena, obezbeđuje čak 16h muzike, što je fenomenalno za zvučnik ovih dimenzija. Opremljen je Bluetooth 4.2 verzijom i podržava povezivanje sa iOS i Android uređajima. SRS-XB12 donosi odličan, snažan zvuk za manje ili prostorije srednje veličine, što je u odnosu na veličinu zvučnika i više nego dovoljno.

JBL Clip 3

Ukoliko tražite izdržljiv, lagan i prenosiv zvučnik za tinejdžera, s ovim zvučnikom nema greške! JBL Clip 3 ima beteriju koja vam omogućava da dva ili tri dana slušate muziku po oko 3h, ili da je slušate tokom celog dana jer baterija traje čak 10h.

Dolazi u 11 popularnih boja, pa nećete imati nikakav problem da nađete omiljenu boju svojih klinaca. Integrisani karabinjer je sada u boji zvučnika, a omogućava da lako zakačite zvučnik na ranac, farmerke ili torbu za vežbanje.

JBL Flip 5

Ukoliko vam je potreban snažniji zvučnik, Flip 5 je odličan izbor! Obezbeđuje odličan, snažan, detaljan zvuk bez distorzija. Iako je nešto veći od gore navedenih, veoma je zgodnih dimenzija i oblika. Lako ga možete spakovati u ranac i tašnu ili ubaciti u držač na bajsu. Vodootporan je po IPX7 dizajnu što znači da bez posledica može biti u vodi dubine 1m.

Jedna fenomenalna opcija ovog zvučnika je mogućnost povezivanja čak 100 kompatibilnih zvučnika, za neverovatno dobar zvuk. Odličan je za pravljenje žurki na otvorenom, ali i kućne sedeljke. Dostupan je u 6 boja, pa smo sigurni da ćete naći jednu koja se uklapa sa stilom vaših klinaca.

JBL Pulse 4

Najnoviji JBL prenosivi zvučnik donosi zvuk i light show visokog kvaliteta u 360 stepeni. Najzanimljivijeg dizajna od svih na ovoj listi, ovaj veseli zvučnik obezbeđuje do 12h omiljene muzike. Zvuk je odličan, dobro balansiran sa veoma kvalitetnim basom.

JBL Pulse4 je vodootporan po IPX7 standardu, pa žurku možete organizovati bukvalno na svakom mestu.

Sve ove zvučnike koji će sigurno obradovati svakog tinejdžera po sjajnim cenama možete poručiti na našem sajtu.