Top 5 gedžeta za savremenog čoveka

Top 5 poklona

Proleće je idealno vreme za poklone. Nekada želimo da obradujemo voljenu osobu, ali nam jednostavno zafali ideja. Zato smo mi odlučili da vam barem malo pomognemo i predstavimo top 5 gedžeta za savremenog čoveka. Koji god od gedžeta sa spiska da odaberete, sigurni smo da ćete obradovati voljenu osobu 🙂

Bluetooth zvučnik

Bluetooth zvučnik

Bežični zvučnici su poslednjih nekoliko godina pravi hit svuda u svetu, pa i kod nas. Zašto? Jedan od glavnih razloga je što omogućavaju da zabavu nosite svuda sa sobom i da je delite s društvom. Ranije je praktično bilo nemoguće da se okupite negde u prirodi sa društvom i slušate muziku koju želite. Jedini izvor bežičnog zvuka su bili tranzistori koji krče, ne hvataju svuda domet i na kraju krajeva, reprodukuju samo muziku sa radio stanice.

Danas, blutut zvučnici omogućavaju da pustite muziku sa svog telefona. Takođe, većina zvučnika je vodootporna, pa zabavu možete napraviti na plaži, pored bazena pa čak i u vodi. Autonomija baterije se razlikuje od modela do modela i traje od 5 do 24h.

JBL Go 2 prenosivi zvučnik je proizveden u 12 boja, pa zlatnim ili crvenim zvučnikom možete obradovati svoju lepšu polovinu.

Slušalice

Ukoliko poklon kupujete osobi koja često putuje gradskim prevozom, jedan od najboljih gedžeta koji joj možete pokloniti su svakako dobre slušalice. Bilo da se odlučite za in-ear slušalice, poznatije kao bubice, ili on-ear slušalice, sigurni smo da nećete pogrešiti.

Provlačiti se kroz gužvu u prevozu još je teže kada se upetljate u kablove slušalica, pa bi naš izbor svakako bile bežične slušalice. JBL T110BT bežične bubice u crnoj ili sivoj boji su pristupačan, a idealan poklon za muškarca koji ume da ceni dobar zvuk.

Slušalice

Pomoćna baterija

Današnji mobilni telefoni nude sve više mogućnosti, ali i troše više baterije. Ukoliko već ne posedujete powerbank, samo je pitanje dana kada će vam zatrebati.

Važno je da odaberete bateriju pravog kapaciteta. Odabir ovog gedžeta umnogome zavisi od toga koliko ćete uređaja puniti, kao i da li ćete puniti samo mobilni telefon ili i neke druge uređaje, poput tableta.

Eksterne baterije srednje katorije (do 6000 mAh) su uglavnom dobar izbor, jer omogućavaju punjenje telefona do 2 puta, a mogu napuniti i tablet.

Fitnes narukvica

Osoba koja voli sport, redovno trenira, sigurno će ceniti fitnes narukvicu. Ovi uređaji prate aktivnosti tokom dana, istovremeno mereći puls i potrošene kalorije. Neki satovi za sport su vodootporni, pa ih možete koristiti i za plivanje.

Fitnes narukvica

Auto kamera

Jedan od najkorisnijih poklona za svakog vozača je kvalitetna auto kamera. Ovaj neupadljivi uređaj koji se montira na vetrobransko staklo, može biti zlata vredan kada dođe do nezgode.

Prestigio auto kamera vas upozorava na uslove slabije vidljivosti i na naglo ubrzanje, brinući o vašoj sigurnosti. Jedna od naših najprodavanijih auto kamera je Prestigio  PCDVRR140 koja će uz Full HD video rezoluciju i 4x digitalni zum snimiti jasne snimke pune detalja.

Nadamo se da smo vam bili od pomoći, a vi nam pišite kojim gedžetom ste obradovali drage osobe. Svakako nastavite da pratite naš blog, jer ćemo i dalje pisati o aktuelnim temama iz sveta tehnike.