Savršen zvuk i maksimalna udobnost tokom treninga uz nove modele sportskih slušalica

Pre nekoliko meseci pisali smo o novim proizvodima koje je Harman Kardon predstavio na CES 2018 skupu u Las Vegasu, među kojima su i novi modeli sportskih slušalica. Dobra vest je da su sportske slušalice sada dostupne i kod nas!

JBL Endurance i JBL Reflect serije dostupne su u više modela i boja, spremne da udovolje potrebama čak i najzahtevnijih sportista.

JBL Reflect

Ova serija sportskih slušalica dizajnirana je da spoji vašu ljubav prema sportu i ljubav prema dobrom zvuku.

Reflect Mini 2 slušalice poseduju reflektujući kabl, pa ćete biti vidljivi i kada trenirate u mraku. Odgovaraju svakom uhu, zahvaljujući mekanim silikonskim umecima koji dolaze u 3 različite veličine. Otporne su na znoj i vlagu po IPX5 standardu, pa će vam biti pouzdan partner i u najnapornijim treninzima. Ove slušalice možete poručiti u crnoj, plavoj i zelenoj boji.

Reflect Contour 2 bežične sportske slušalice savršeno će se uklopiti sa vašim stilom. Dizajnirane su za život u pokretu. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i izradi od aluminijuma, biće udobne za celodnevno nošenje. Baterija autonomije 10h će vam obezbediti potpunu slobodu kretanja uz vrhunsku muziku. Ove slušalice možete poručiti u zelenoj i crnoj boji.

JBL Endurance

Endurance serija donela nam je čak 4 nova modela slušalica za različite sportske aktivnosti.

Kompletan unboxing i review Endurance Run slušalica možete pogledati u videu koji sledi.

JBL Endurance Sprint su najpovoljnije bežične slušalice u ovoj seriji. Donose 8h pravog JBL zvuka sa jednim punjenjem. Za samo 10 minuta punjenja obezbediće vam 1 sat premium JBL zvuka. Specijalno su dizajnirane za naporne treninge, pa poseduju tehnologije koje će sprečiti ispadanje iz uha. Endurance Sprint bežične slušalice možete poručiti u crnoj, zelenoj i crvenoj boji.

Endurance Jump slušalice poseduju tehnologiju koja omogućava automatsko uključivanje kada ih korisnik stavi u uho i automatsko isključivanje kada ih skine. Kontrole dodirom će vam omogućiti jednostavno upravljanje plejlistama i pozivima. Zahvaljujući ugrađenim sigurnosnim tehnologijama, Jump slušalice će vam ostati u uhu čak i tokom najzahtevnijih treninga.

Endurance Dive slušalice dolaze sa internim Mp3 plejerom memorije 1GB, tako da čak 200 pesama uvek možete imati sa sobom. Ergonomski dizajn zasigurava udobnost i tokom celodnevnog nošenja. Uz PowerHook tehnologiju možete biti sigurni da će slušalice ostati u uhu čak i tokom treninga u vodi. Opušteno trenirajte u svim uslovima. Endurance Dive slušalice možete poručiti u zelenoj i crnoj boji.

Na našem sajtu možete pogledati detaljne opise svakog modela i poručiti slušalice koje će vam biti idealan partner tokom svakog treninga. Svakako nastavite da pratite naš blog i budite u toku sa svim novostima iz sveta tehnike.