Ljubav je … dobar zvučnik

Ljubav pokreće svet. Ova osobina krasi svakog čoveka u većoj ili manjoj meri. Kada nekog volimo, pokrenuti smo da tu emociju pokažemo na najrazličitije načine.

Nije dovoljno nekome govoriti da ga volite, već te izjave moraju biti poduprte adekvatnim postupcima. Nesebičnost i želja da onima koje volimo obezbedimo samo najbolje su važne odlike prave ljubavi. Zato je poklon jedan sjajan način za pokazivanje ljubavi. S obzirom na to da nam svima s vremena na vreme, i pored najveće želje da odaberemo idealan poklon, ponestane ideja, napravili smo suženi izbor bluetooth zvučnika koji će na najbolji mogući način reći: „Volim te“.

Za svetske putnike

Harman Kardon Traveler je zvučnik kojim ćete pokazati svoju ljubav prema profesionalcu koji često putuje. Veoma kompaktan i elegantan zvučnik, savršeno će se uklopiti u poslovni stil pravog profesionalca. S obzirom na to da je namenjen osobama koje često putuju, napravljen je od izdržljivog kućišta koje je kombinacija aluminijuma i kože. Opremljen je baterijom autonomije 10h i mikrofonom sa redukcijom eha i buke za kristalno jasnu poslovnu komunikaciju. Nema sumnje da ćete neizmerno obradovati osobu koja ume da ceni kvalitet.

Za tatu ili dedu

JBL Tuner je fenomenalan poklon za osobe koje vole da se opuste pecajući uz omiljenu muziku. Tuner je odličan za one koji vole spoj modernog i tradicionalnog, pa tako možete uživati u omiljenim radio stanicama, ali i play listi sa vašeg telefona. Idealan je, na primer, za dan u prirodi sa tatom ili dedom. Punjiva baterija autonomije 8h neće vas izneveriti tokom celodnevne avanture u prirodi. Poseduje 5 tastera kako biste lakše pronašli omiljene radio stanice. Veoma je jednostavan za korišćenje.

Za one koji uživaju u dobroj zabavi

Ne postoji bolji poklon za osobu koja uživa u plesanju, žurkama i dobroj zabavi od zvučnika sa svetlosnim efektima. Jedan takav zvučnik je Sony GTK – XB60. Poseduje extra bass tehnologiju koja je idealna za žurku sa elektronskom dens muzikom. Moćni bitovi će zaista protresti plesni podijum, a ugrađena svetlosna traka će upotpuniti klupski doživljaj. Poseduje bateriju autonomije 14h, za žurku bez prekida.

Ljubav je inspiracija svih pesama sveta. Dobrom muzikom se ljubav najlepše izražava, a dobra muzika moćnim niskim, toplim srednjim i reskim visokim tonovima koje jedan dobar zvučnik idealno reprezentuje. Zato odaberite zvučnik iz naše bogate ponude koji najbolje odgovara potrebama voljene osobe i izrazite ljubav na najlepši mogući način. A u komentarima ispod posta nam slobodno napišite kakve su reakcije 🙂