Predstavljamo vam najnovije JBL on-ear slušalice

Već više od 70 godina JBL se bavi razvojem i dizajnom preciznog, moćnog zvuka koji implementira u slušalice, komponente kućnog ozvučenja, prenosive zvučnike i auto opremu. S obzirom na to da ceo njihov tim čine profesionalci koji žive za muziku, stalno uvode inovacije u svoj asortiman. U ovom postu vam predstavljamo najnovije modele iz moderne i visoko kvalitetne ponude on-ear slušalica.

JBL Tune 500BT

Tune 500BT pripadaju kategoriji pristupačnih, jednostavnih bluetooth on-ear slušalica. Namenjene su svima onima koji žele da uživaju u muzici dok su u pokretu, a ne žele da nose glomazne over-ear modele.

Velika prednost ovih slušalica je što su, za razliku od nekih drugih modela bluetooth slušalica, veoma lagane, pa vam neće biti naporne za nošenje čak i tokom celog dana. Traka za glavu je obložena sunđerom za veću udobnost. Sklopivi dizajn, odnosno mogućnost okretanja i sklapanja jastučića za uši čini ove slušalice još praktičnijim, jer mogu bez problema da stanu i u prepunu žensku tašnu 🙂

U donjem delu desne slušalice smešteni su tasteri za kontrolu slušalica. Manji taster služi za uključivanje i isključivanje slušalica i poseduje diodu za signaliziranje statusa. Drugi, veći taster služi za podešavanje jačine zvuka i redosleda numera. Po uzoru na mnogo skuplje slušalice opremljene su Pure Bass tehnologijom, pa upravo bogati niski tonovi izdvajaju Tune 500BT od konkurencije, dok istovremeno možete uživati u jasnom i čistom prikazu vokala.

JBL Tune 600BT NC

Tune 600BT NC su veoma popularan model. Pristupačne bluetooth on-ear slušalice sa noise-cancelling tehnologijom omogućiće vam da uživate u muzici bez nepotrebne, dosadne buke sa strane. Drajveri od 32mm obezbediće vam prepoznatljivi JBL-ov Pure Bass zvuk.

Kao što smo i navikli od JBL-a, izrađene su od veoma kvalitetnih materijala. Plastika je izdržljiva, a traka za glavu i jastučići za uši obloženi mekanim sunđerima. Poseduju bateriju velikog kapaciteta, koja će vam obezbediti do 12h sjajnog JBL zvuka. Baterija je potpuno napunjena za samo 2h. Kada se baterija potroši, zabava ne prestaje. Poseduju odvojivi kabl koji možete priključiti i uživati u muzici koliko god vi želite.

Lagane su i veoma udobne za svakodnevno nošenje tokom celog dana. Zahvaljujući noise-cancelling tehnologiji, idealan su partner za putovanja avionom, vozom, autobusom ili bilo kojim drugim prevoznim sredstvom. Ukloniće sve neželjene zvuke sa strane, pa vas više neće ometati nečija beba koja plače, ni gospođa pored vas koja vas stalno nešto zapitkuje… jednostavno, postojaćete samo vi i vaša omiljena pesma.

JBL Tune 500BT i JBL Tune 600BT NC on-ear slušalice su dostupne u nekoliko različitih boja koje možete poručiti na našem sajtu. Ukoliko imate dodatna pitanja, pišite nam slobodno ispod ovog posta. Svakako nastavite da čitate naš blog, jer ćemo i dalje za vas testirati i pisati o različitim zvučnicima, slušalicama i drugim proizvodima iz naše ponude, ali i o novotarijama iz sveta tehnike 🙂