JBL je predstavio nove verzije najpopularnijih bluetooth zvučnika

JBL je juče na CES 2018 događaju koji okuplja sve proizvođače i kupce elektronike i tehnike, premijerno predstavio 3 nova modela svojih popularnih prenosivih zvučnika. JBL je predstavio nove verzije JBL Go zvučnika (sada JBL Go 2), JBL Clip 2 (sada JBL Clip 3) i JBL Xtreme (sada JBL Xtreme 2).

Pre nešto više od 24 sata, u Las Vegasu, JBL je predstavio nove verzije bluetooth zvučnika sa dosta unapređenim funkcijama. Osim performansi, unapređen je i dizajn, pa je tako novi model JBL Go 2 potpuno drugačiji u odnosu na JBL Go.

Šta je novo?

Kod JBL Go 2 modela novo je to što je vodootporan po IPX7 standardu, što znači da može biti potopljen u vodi do 30 minuta. Novo je i to da mu baterija traje duže i dizajn koji je možda i najviše promenjen. Novi JBL Go 2 biće dostupan u 8 boja koje sada imaju metalik odsjaj, a ivice zvučnika više nisu oštre kao kod prethodnog modela, već su blago zakrivljene. Zvuk zvučnika je poboljšan i čistiji, u odnosu na prethnodni model JBL Go.

jbl go 2

JBL Clip 3 je sada ojačan boljom baterijom, koja traje čak 10 sati, dok kod JBL Clip 2 modela traje 8 sati. I ovaj zvučnik je vodootporan po IPX7 standardu, što znači da i on može biti u potpunosti potopljen do 30 minuta. Dizajn JBL Clip 3 zvučnika je manje-više ostao isti, dok je izgled ugrađenog karabinjera u potpunosti promenjen. Ono što je novo je da će JBL Clip 3 biti dostupan u dosta različitih boja.

jbl clip 3

JBL Xtreme 2 ima dosta jači zvuk i bas od svog prethodnika. Za razliku od JBL Xtreme modela, koji ima ugrađenu JBL Connect tehnologiju, nova verzija ima napredniju JBL Connect plus, što znači da ga možete povezati čak sa sto drugih zvučnika. JBL Xtreme 2 je vodootporan po IPX 7 standardu, pa i njega možete potapati u vodu do 30 minuta.

jbl xtreme 2

Kako novi modeli izgledaju, pogledajte u prvim video snimcima koji su se pojavili na YouTube-u:

JBL je predstavio nove verzije bluetooth zvučnika koji će biti dostupni u prodaji tek jula meseca, a njihova cena neće biti mnogo viša od prethodnih modela. Pratite nas i dalje i saznajte kada će novi modeli biti dostupni i na našem tržištu. A do tada možete pogledati i aktuelne modele na našem sajtu.