Odabrani dobitnici EISA nagrade za 2019/2020. godinu

EISA nagrade za 2019.

Dobitnici prestižne EISA nagrade odabrani su za ovu godinu. Žiri za dodelu EISA nagrada sastavljen je od čanova koji dolaze iz celog sveta, uključujući i Srbiju. Raznovrsnost članova žirija i kategorija za koje se dodeljuje, čine ovu nagradu posebnom.

Tokom IFA sajma u Berlinu, 6. septembra na Gala ceremoniji, EISA nagrade će biti i zvanično uručene. Mi vam u ovom postu otkrivamo neke dobitnike EISA 2019/2020 nagrade.

Mobile devices nagrade

Među prenosivim uređajima, slušalice su zaista u trendu. A kada su slušalice u pitanju, trenutno su najatraktivnije potpuno bežične slušalice. To su minijaturne slušalice koje skoro da nestanu u vašim ušima, istovremeno pružajući fenomenalan zvuk. U kategoriji Best Earbuds nagradu su osvojile JBL Reflect Flow, slušalice namenjene sportistima koji ne žele da ih bilo kakve žice ometaju. Lako se povezuju sa Siri i Google Assistant-om, omogućavaju do 30h kombinovanog slušanja muzike (10 obezbeđuju slušalice, dok 20 dobijate dopunjavanjem u futroli), a i vodootporne su po IPX7 standardu. Sve u svemu, ako ste u potrazi za neprimetnim sportskim slušalicama moćnog zvuka, JBL Reflect Flow su idealne i nadamo se da će uskoro biti dostupne i u Srbiji.

Osim potpuno bežičnih, u kategoriji slušalica, veoma su trendi Noise-Cancelling slušalice. Zato ove godine imamo čak dve nagrade – Best Noise-Cancelling headphones i Consumer Noise-Cancelling headphones.

Nagradu u kategoriji Best Noise-Cancelling headphones osvojile su Sony WH-1000XM3 slušalice. Detaljan opis ovih slušalica možete pročitati u drugom postu na našem blogu, klikom ovde.

Consumer Noise-Cancelling headphones

Nagradu u ovoj kategoriji, kao slušalice čiji je odnos cene i kvaliteta najbolji, osvojile su JBL Live650 BTNC. Zvuk je odlično izbalansiran i može dosegnuti audiofilske visine zahvaljujući Bluetooth 4.2 konekciji. Od konkurencije ih razlikuju prilično mali gubici kada se uključi sistem za uklanjanje buke. Prilikom izrade ovih slušalica korišćeni su premium materijali, uz upotrebu memorijske pene na jastučićima. Sa aktivnom ANC tehnologijom možete uživati u do 20h omiljene muzike ili do 30h bez Noise-Cancelling-a. Kada se baterija istroši jednostavno priključite 3.5mm kabl i povežite ih sa mobilnim uređajem. Dostupne su u tri boje i sve ih možete poručiti klikom ovde.

Nagradu za Party Speaker osvojio je JBL PartyBox 100 prenosivi zvučnik. Snažna baterija obezbeđuje do 12h muzike, idealna je za celodnevne žurke, ali i mirna, opuštajuća popodneva uz neku laganu muzikicu u pozadini. Svakako, uz ovaj zvučnik ćete uvek biti spremni da napravite vrhunsku zabavu. Zvučnik jačine 160W sa Bass Booster-om zadovoljiće čak i najzahtevnije goste. Za live nastupe, tu su mikrofonski i ulaz za gitaru. Uz sve ovo na raspolaganju su vam i svetlosni efekti na frontu zvučnika, za pravu klupsku atmosferu. Ovaj neverovatni zvučnik možete poručiti na našem sajtu, klikom ovde.

Hi-Fi EISA nagrade

Hi-Fi nagrade dodeljene su za aktivne zvučnike, gramofon, kompaktni stereo sistem, DAC, slušalice, pojačalo, stereo sistem i nekoliko drugih kategorija.

Nagradu Bookshelf Loudspeaker osvojili su Monitor Audio Gold 100 zvučnici. Namenjeni su za kućno ozvučenje audiofilske klase. Ovi zvučnici za police donose zvuk u suprotnosti s njegovim kompaktnim dimenzijama. Najnovija verzija C-CAM drajvera proizvodi brz, detaljan i moćan zvuk uz dubok i melodičan bass. Osim superiornog zvuka, zvučnici su i premium dizajna i zaista superiornog kvaliteta. Ove kompaktne, a ipak moćne zvučnike možete poručiti klikom ovde.

U iščekivanju svečane dodele EISA nagrada na IFA sajmu, testirajte pobedničke proizvode i pišite nam utiske 🙂