Sony WH-1000XM3 slušalice proglašene najboljim

Renomirani svetski magazini koji se bave testiranjem slušalica, proglasili su Sony WH-1000XM3 najboljim u kategoriji Bluetooth slušalica sa Noise-Cancelling tehnologijom. Šta ove slušalice izdvaja od konkurencije? Saznajte u nastavku 🙂

Bežične slušalice superiornog zvuka

  • Superiorno potiskivanje buke
  • Zvuk visokog kvaliteta
  • Baterija autonomije do 30h

…samo su neke od prednosti ovih slušalica. WH-1000XM3 su namenjene svima onima koji žele da uživaju u zvuku vrhunskih performansi. Već godinama, Sony je jedan od favorita na tržištu, a ove slušalice su definitivno to i opravdale. Izrađene su od veoma kvalitetnih materijala koji omogućavaju brojne funkcije visokih performansi.

Funkcija digitalnog potiskivanja buke pruža vam više, jer blokira buku vozila tokom putovanja, glasove kao i pozadinske zvukove koje možete čuti dok ste u pokretu. Ovakvo superiorno suzbijanje buke posebno će vam značiti kada želite na miru da radite ili se opustite dok komšije renoviraju stan ili jednostavno radite ili živite u bučnijem delu grada. Personalizovani NoiseCancelling analizira karakteristike zvuka na koje utiču veličina glave, kosa, naočare i optimizuje ga prema tome. Jedna fenomenalna opcija je optimizovanje atmosferskog pritiska, što vam omogućava optimalan zvuk i tokom leta. Ukoliko nečija beba plače ili vam smeta zvuk motora, stavite slušalice, aktivirajte NC i uživajte u letu. Multimikrofonski sistem uklanja buku sa strane i izdvaja vaš glas, tako da će vas sagovornik uvek jasno čuti, bez obzira na vaše okruženje.

Sony LDAC tehnologija donosi bežični zvuk, kako ova kompanija tvrdi, tri puta boljeg kvaliteta od standardnog Bluetooth-a. Osim toga, podržavaju aptX HD, što kvalitet bežičnog zvuka podiže na viši nivo. Zvuk je dinamičan i prelep, pun detalja, sa autoritativnim basom i reskim visokim tonovima.

Sense Engine funkcija analizira okolinu i aktivnosti koje obavljate. Tako će na primer ove slušalice na osnovu parametara proveriti da li stojite, hodate ili putujete i u skladu s tim prilagoditi pozadinsku buku i zvuk. Na taj način nećete propustiti važna obaveštenja dok čekate na aerodromu. Osim toga, ako želite nekog od prolaznika ili saputnika nešto da pitate ili kratko da prokomentarišete nema potrebe da skidate slušalice. Jednostavno stavite ruku preko slušalice i zvuk će se automatski utišati, a vi odmah možete započeti razgovor.

U odnosu na svog prethodnika, slušalice su lakše za 22 grama, pa sada njihova težina iznosi 245g. Na prvi pogled, tih 20 grama ne izgledaju kao neko veliko poboljšanje, ali ako treba da ih nosite satima, uši će vam biti zahvalne 🙂 Osim toga, promenjen je dizajn a jastučići su mekši i udobniji za duže nošenje. Modernog su, poslovnog dizajna koji će doprineti vašem business look-u.

Dakle, za većinu ljudi Sony WH-1000XM3 slušalice su najbolji izbor, posebno za one koji često putuju. Pa ipak, ukoliko ste u potrazi za nekim alternativnim rešenjem, veliki izbor Bluetooth slušalice sa Noise Cancelling tehnologijom možete pogledati ovde. Svakako nas čitajte i dalje, jer nastavljamo da pratimo i pišemo o svim zanimljivostima iz sveta audio video tehnike 🙂