CES 2019 – Harman Kardon osvojio 7 nagrada za inovacije

Ovogodišnji CES 2019 skup koji se održava u Las Vegasu okupio je vodeće proizvođače iz sveta tehnike. Svake godine ovaj show nagrađuje dizajn i implementiranje novih tehnologija u proizvode. Proizvode ocenjuje tročlani stručni žiri. Tokom poslednjih šest godina firma Harman Kardon je osvojila 300 nagrada za 197 različitih proizvoda. To je dokaz talenta, posvećenosti i želje za najboljim koju dele svi Harmanovi dizajneri i inženjeri. Taj trend se nastavio i ove godine, kada su briljirali osvojivši čak 7 nagrada.

Dobitnici ovogodišnjih nagrada

Na ovogodišnjem CES 2019 skupu, nagrade su osvojili:

  • JBL Endruance Dive – vodootporne bluetooth slušalice sa ugrađenim mp3 plejerom i 1GB interne memorije za skladištenje otprilike 200 pesama.
  • Under Armour Sport Wireless Pivot – vodootporne sportske bežične slušalice sa JBL tehnologijama i dobro poznatim JBL zvukom.
  • Harman Kardon Onyx Studio 5 – kućni bežični zvučnik sa wireless duo zvukom.
  • Harman Kardon Esquire Mini 2 – ultra tanki, prenosivi premijum Bluetooth zvučnik.
  • JBL Link Drive – auto uređaj sa ugrađenim glasovnim asistentom.
  • Lexicon RV-9 Class G – impresivni AV risiver.
  • Mark Levinson – No5002 i No5008 integrisana pojačala.

Novi fantastični proizvodi

Kao što se i moglo pretpostaviti, Harman Kardon nas je i na ovom CES skupu obradovao novim, inovativnim proizvodima. Predstavili su niz potpuno bežičnih slušalica, Bluetooth zvučnik iz nagrađivane Flip serije i bežični soundbar.

JBL Flip 5

Najnoviji član JBL-ove porodice Bluetooth zvučnika dolazi nam iz nagrađivane Flip serije. Flip 5 podiže kvalitet zvuka na novi nivo zahvaljujući novom akustičnom dizajnu. I ovaj model je, poput njegovih prethodnika, vodootporan i kompaktan što znači da za Vas i Vaš omiljeni novi zvučnik ne postoje prepreke. Jednostavno ga spakujte i nosite svuda sa sobom. Na proleće će biti dostupan za prodaju i to u čak 11 privlačnih boja koje će se lako uklopiti sa Vašim stilom.

JBL Endurance Peak

Za svakog sportistu koji traži slušalice koje su sposobne da izdrže sve njegove intenzivne treninge napolju i u teretani, najnoviji model Endurance serije idealno je rešenje. Endurance Peak sportske slušalice apsolutno mogu da pariraju drugim modelima Endurance serije kada su u pitanju izdržljivost i kvalitet zvuka. Ali, od ovih modela se razlikuju po tome što su potpuno bežične. Izdržljive lučne vešalice su potpuno bezbedne za upotrebu tokom veoma intenzivnih treninga, jer nikada neće ispasti iz uha. Sjajna vest je da su ove slušalice već dostupne na našem tržištu i Vi ih po pristupačnoj ceni možete poručiti klikom ovde.

JBL Under Armour True Wireless Flash

Za sve one koji žele da istraže svoj limit, ove potpuno bežične slušalice nastale kao rezultat saradnje sa specijalistima za sportsku opremu Under Armour-om, pravi su izbor. Kombinuju Storm Proof tehnologiju sa vodootpornošću po IPX7 standardu, što ih čini idealnim za treninge napolju. Dizajnirali su ih sportisti za prave sportiste.

JBL Link

Novi moćni soundbar sve je samo ne običan. JBL Link soundbar će svaki TV pretvoriti u pametni TV. Poseduje Android TV uz koji će gledanje omiljenih emisija biti lakše i lepše nego ikada. Uz glasovnog asistenta moći ćete da odložite daljinski i sve odaberete jednostavnim glasovnim komandama. JBL Link će biti u prodaji na proleće 2019.

Ne sumnjamo da će neki od predstavljenih proizvoda sledeće godine osvojiti nove nagrade. Do sledećeg CES skupa, uživaćemo u najnovijim, najboljim audio uređajima koji će se uskoro naći i na našem tržištu. Pratite naš sajt i čitajte blog kako biste prvi bili obavešteni da su proizvodi dostupni na srpskom tržištu.