Hoverbord – vrhunska zabava za svakog člana porodice

Hoverbord je samobalansirajući skuter koji može biti efikasno prevozno sredstvo, ali i izvor vrhunske zabave. Zato, ukoliko tražite zajedničku aktivnost koja će ujediniti vašu porodicu, hoverboard je idealan izbor.

Pre nego što počnete da vozite

Uključite ga pritiskom na dugme. Kada prvi put stajete na hoverbord, imajte na umu da će vam biti potrebno vreme da uspostavite ravnotežu. Važno je da budete u udobnim, ravnim cipelama, zato na štikle, barem ovoga puta zaboravite. Dobro je da budete pored nekoga ili nečega za šta se možete uhvatiti. Kako biste stekli osećaj o tome kako hoverbord reaguje, stavite prvo dominantnu nogu i pomerajte ga napred nazad. Zatim možete staviti i drugu nogu. Noge treba da budu što simetričnije jer ćete tako najlakše uspostaviti kontrolu.

Samobalansirajući skuter se kontroliše stopalima i kolenima. Bolju ravnotežu ćete imati ako stopala držite bliže točkovima, a ne sredini. Važno je da budete opušteni, jer ukoliko se ukočite može se desiti da padnete. Upravljanje je veoma jednostavno. Kada se nagnete napred, hoverbord će se pokrenuti i vi ćete ići napred. Pomeranjem leve noge napred skretaćete desno, dok će vas pomeranje desne noge odvesti levo.

Iako vas možda malo podseća na skejtbord, hoverbord nije predviđen za izvođenje nekih egzibicija. Zato nemojte pokušavati da skačete s njega, jer ćete vrlo verovatno pasti. Kada poželite da se zaustavite, usporite i jednostavno stavite nogu iza hoverborda.

Kome je hoverbord namenjen

Jednom rečju svima. Svaki član vaše porodice može se zabaviti vozeći. Pored zabave, ovaj gedžet može biti i veoma koristan za obavljanje svakodnevnih obaveza. Takođe, sjajan je za razvijanje motorike kod dece. Sigurno će pokrenuti decu da budu napolju s drugarima, čim se prolepša vreme. Ali, ni za tate i mame nema izgovora 🙂

Hoverbord može razviti brzinu do 10 km/h i s jednim punjenjem će preći razdaljinu od 10 – 20 km. Dakle, ukoliko su vam gužve u gradu preko glave, hoverboard će vas efikasno prebaciti do posla. Bonus je to što vam nije potreban parking. Kada završite s vožnjom, jednostavno ga spakujte u torbu.

Maksimalno opterećenje je 120kg, što znači da će bez problema istrpeti većinu odraslih osoba. Noviji modeli su opremljeni Bluetooth konekcijom, tako da se mogu bežično povezati sa telefonom. To vama omogućava da pratite neke performanse vožnje, ali i da preko zvučnika ugrađenih na ovom skuteru, puštate omiljenu muziku.

Ipak, sumnjamo da će svi ići na posao ovom spravicom, ali smo sigurni da će vaši klinci biti oduševljeni ovim poklonom. A i za odrasle je super izgovor da ponovo budu deca koja će se nasmejati, razgibati i zabaviti u prirodi. Ukoliko biste želeli da provodite više kvalitetnog vremena s dečkom, devojkom, mužem, suprugom ili decom, hoverbord će vam to sasvim sigurno omogućiti. Zato požurite na naš sajt i poručite hoverbord u omiljenoj boji 🙂