Svetsko prvenstvo i u vašem domu

Da li ste spremni za prvenstvo? Ako mislite da jeste, pogledajte savete iz teksta, možda ste nešto propustili.

cover

 Radio-televizija Srbije Svetsko prvenstvo u fudbalu prenosi u HD rezoluciji pa bi bilo sjajno kada biste imali FullHD DVB-T2 risiver. Jedan takav dobar DVB-T2 risiver iz naše ponude košta samo 3890 dinara, a složićete se da se doživljaj gledanja utakmica u HD slici ne može meriti novcem. 🙂

Sećate li se onog televizora što ste ga podigli na tavan kada je njegovo mesto zauzeo novi LCD TV? Naravno da se sećate, a sećate se i da ste daljinski od tog TV-a bacili kroz prozor dok ste istresali ćebe. Da li ste razmišljali o tome da stari TV iznesete na terasu i da prvenstvo u fudbalu gledate uz pivo i zvuk cvrčaka? Za to će vam možda trebati novi daljinski i TV nosač za zid.

terasa

Prvenstvo u HD slici možete pratiti i na satelitskoj ili kablovskoj televiziji. Ako već nemate neki dobar, razmislite o nabavci jednog dobrog satelitskog ili kablovskog risivera.

Ako u finalu utakmice atmosfera postane napeta (u čemu svi uživamo), znate i sami koliko bi vam prijao povetarac hladnog vazduha iz klima uređaja. Ako klimu imate, a daljinski vam ne radi, imamo rešenje i za takvu muku. Treba vam Remco UniAir univerzalni daljinski za klimu. Jednostavno se programira, a podržava veliki broj klima uređaja (ima oko 1000 kodova).

Krompir

Sve gore pomenuto ste nabavili, kupili ste 10 kartona piva i dva kilograma čipsa, ali kao da vam nešto nedostaje! Kao što znate, to “ALI” ume sreću da kvari pa bismo vas uputili da pogledate napredne sisteme za nadogradnju TV zvučnika. Verovatno ste čuli za soundbar-ove,  a jedan takav uređaj može sliku da učini realnijom zahvaljujući sjajnom zvuku koji proizvodi. Takođe, TV možete povezati i sa muzičkim stubom pomoću jednostavnog 3.5mm – 2xRCA kabla.

Najbitnije je da nađete vama dobar način da uživate u prvenstvu i nemojte zaboraviti da pozovete prijatelje jer jedan igrač ne čini tim.