Spravice za “Srećan put”

Savete za mudro putovanje će vam davati mnogi. Osim što će vam reći da ponesete nekoliko pari čarapa i jaknu u slučaju da zahladni, prosuće čašu vode za vama da biste se dobro proveli. Mi imamo malo drugačije savete. 🙂
vetar-u-kosi

Nekada se putuje poslom, nekada se putuje zbog neke nužde, a putovanja koja najviše volimo su ona koja su predodređena za uživanje.

Navikli smo da uvek imamo muziku sa sobom, a ako ne putujete sami, slušalice nisu baš prijateljsko rešenje. Razmotrite opciju puštanja muzike sa prenosivog zvučnika. Tako će svi uživati u muzici, a prenosivi zvučnici nisu glomazni pa neće zauzeti ni puno prostora, a uz to se mogu kupiti i po veoma povoljnoj ceni.

zvucnici

Muzika svira na mobilnom telefonu i onda u jednom trenutku čujete kako vas telefon upozorava da mu je baterija skoro prazna. Poželećete da ste blizu neke utičnice, a niste. Preporučujemo da se na vreme obezbedite eksternom baterijom za mobilni. Osim toga, možete nabaviti i dodatnu bateriju, a kada prigusti, izvadite staru i stavite novu bateriju. Bateriju na telefonu ili tabletu možete puniti i sa JBL Charge prenosivim zvučnikom koji ima neverovatnih 6000 mAh, a o zvuku i da ne govorimo. Ako kojim slučajem muziku slušate sa vokmena ili diskmena, trebaće vam alkalne ili punjive baterije.

Kada je već reč o baterijama, ne smemo zaboraviti baterije za fotoaparate i kamere. Obratite nam se preko ove strane kako bismo pronašli prave baterije za vaše spravice, pa ni jedan trenutak neće ostati nezabeležen. Izazov praznih baterija na telefonu ili laptopu možete prevazići tako što ćete na vreme nabaviti auto punjač za laptop ili telefon.

Ako putujete sami, možda će vam slušalice biti dovoljne. Neke od slušalica sa naših polica će učiniti da zaboravite gde ste krenuli. Ako pak negde i zalutate i upoznate nekog stranca, trebaće vam ovaj razdelnik pa ćete moći da podelite svoju muziku i da put nastavite u društvu.

Ako idete na put autom, obavezno narežite dosta muzike, ili je stavite na usb memoriju. Ako nemate USB čitač u autu, jedan ovakav medija plejer će promeniti vaš život 🙂 Ako putujete sami, onda je svejedno, a ako ipak imate društvo, obratite pažnju da muzika koju birate treba da se dopada većini, ipak živimo u vremenu demokratije.

Takođe, ako na put idete četvorotočkašem, navigacija može putovanje da vam učini lakšim, a štedećete i gorivo obzirom da ćete do destinacije doći najkraćim putem i da nećete lutati po nepoznatim drumovima.

Kako god da oglučite da otputujete, najbitnije je da u putu uživate. Dopustite da vam moderne spravice pomognu u tome.