Karaoke večeri kod vas

Organizacija karaoke večeri je svakako jedan od boljih načina da okupite prijatelje i familiju i da se zabavite. Pokušaćemo da vam pomognemo da se pripremite za jedno takvo veče.

Karaoke_večeras

FrižiderPretpostavimo da pravite žurku u stanu. Ako je TV u dnevnoj sobi mesto na kome će se prikazivati karaoke, napravite prostor ispred TV-a koji će imati ulogu podijuma. Frižider napunite alkoholnim i bezalkoholnim pićima i napravite dosta leda za hlađenje. Zvučnike postavite sa leve i sa desne strane ekrana, a povežite ih sa laptopom pomoću 3.5mm kabla, a mikrofon postavite u sredinu. Pripremite rekvizite kao što su naočare za sunce, šeširi, marame i slične sitnice kojima će se vaši gosti maskirati. Nije obavezno, ali obezbedite poklone za najbolje pevače, najzanimljiviji nastup ili pak za najglasnijeg autora. Zadužite jednog gosta da bude “Karaoke Džokej”, a tokom žurke držite atmosferu na visokom nivou i obratite pažnju da neko nastup ne shvati previše ozbiljno.

Za dobar karaoke provod nije vam potreban sjajan glas. Potrebno je da volite da pevate i da se družite. U pravom društvu sve se toleriše, a ono što bi moglo da oduševi vaše društvo je neki od karaoke setova koje možete pogledati na našem sajtu. Kvalitetni i jaki zvučnici će karaoke veče učiniti nezaboravnima, a sve će biti tako glasno da će vam se na kraju pridružiti i komšije (nadamo se da vam se neće pridružiti i policijska patrola).

Karaoke komplet Zvučnici + Mikrofon
http://www.avmarket.rs/karaoke-komplet-ozvucenje-sal-zvucnici-pa25active-dinamicki-mikrofon-dm919.htmlhttp://www.avmarket.rs/karaoke-komplet-ozvucenje-sal-zvucnici-pa25active-dinamicki-mikrofon-dm919.html

Što se muzike tiče, najjednostavnije je da je puštate sa YouTube-a. Kucajte ime numere i izvođača i dodajte “karaoke” (npr. Ti si mi u krvi Čolić karaoke) i dobićete instrumentalnu muziku sa ispisanim lirama pesme.

Naravno, nipošto ne zaboravite da napunite baterije od kamere ili fotoaparata jer takva žurka ne sme da se ne zabeleži. 🙂