Sjajni audio pokloni povoljniji od 5000 dinara

Pokloni će uvek obradovati vaše najdraže. Činjenica je da se poklonu u zube ne gleda, ali ukoliko imate priliku da odaberete nešto veoma korisno i kvalitetno za svoju porodicu ili prijatelje po super povoljnoj ceni, zašto im to ne biste i poklonili?

Verovatno mislite da su premium bluetooth slušalice ili zvučnici preskupi. I naravno, cene se mnogo razlikuju u zavisnosti od brenda, namene, specifičnih karakteristika… Ali, možda ćete biti iznenađeni kada čujete da i na našem tržištu postoji nekoliko modela bluetooth zvučnika i slušalica čija cena je niža od 5000 dinara, a veoma su kvalitetni.

Sony SRS-XB01

Kompaktni zvučnik zanimljivog dizajna obezbediće vam do 6h prepoznatljivog Sony zvuka. Ovaj povoljni zvučnik je takođe otporan na kvašenje vodom po IPX5 standardu, pa ga možete svuda nositi sa sobom. Opremljen je Extra Bass tehnologijom, pa omiljenu muziku nećete samo čuti, već ćete je i osetiti. Jednostavno ćete biti pokrenuti na ples! Pokloni poput SRS-XB01 zvučnika idealni su za mlade, urbane ljude koji prate trendove.

JBL GO2

Još jedan veoma povoljan, a fenomenalan zvučnik. Dolazi u 12 zanimljivih boja, pa ćete ga lako nameniti i muškarcima i ženama, kako mlađim, tako i zrelijim. Baterija autonomije 5h omogućava vam da preslušate omiljenu listu od početka do kraja. Kućište Go 2 zvučnika je vodootporno po IPX7 standardu, što znači da ga možete nositi baš svuda sa sobom – i u sneg i na plažu 🙂

JBL T110BT

Najpovoljnije premium slušalice u bluetooth verziji. Opremljene su Pure Bass tehnologijom, koji obezbeđuje moćan bas po uzoru na mnogo skuplje modele. Poseduju ravan kabl koji je otpran na uplitanje i poštedeće vas velike nervoze otplitanja zamršenog kabla. Baterija podržava do 6h neprekidne reprodukcije omiljenih pesama. Na kablu se nalazi daljinski upravljač koji olakšava upravljanje plejlistama i pozivima. T110BT takođe poseduju mikrofon za prijatne razgovore.

JBL T450BT

Dobro, ove on-ear slušalice koštaju nešto više od 5000 dinara, ali ni to nije uopšte skupo za bežične on-ear slušalice. Takođe, ove slušalice postoje i u žičnoj varijanti, odnosno poseduju audio priključak za povezivanje sa telefonom umesto bluetooth konekcije. Zbog toga su T450 daleko povoljnije. Ukoliko govorimo o T450 bluetooth slušalicama, opremljene su punjivom baterijom koja omogućava čak 10h uživanja u neprekidnom slušanju muzike. Poseduju drajvere od 32mm koji su dodatno opremljeni Pure Bass tehnologijom, pa će vas ovi moćni bitovi sigurno pokrenuti. Kompaktnog su dizajna, a poseduju i mehanizam za sklapanje, pa ih lako možete odložiti kada ih ne koristite. Veoma su lagane i udobne za višečasovno nošenje.

Poklon poput slušalica i zvučnika će sigurno obradovati sve ljubitelje muzike, a vama će ovaj suženi izbor koji smo napravili pomoći da ostanete u okviru budžeta. Naravno da ovih nekoliko modela nisu sve što u našem webshop-u možete odabrati. Pogledajte na našem sajtu širok izbor premium uređaja iz oblasti audio video tehnike. Nastavite da čitate naš blog, jer ćemo i dalje brinuti o tome da odaberete najbolje za sebe i svoje najbliže 🙂