Programiranje Smart Open 2804 radio daljinca

U ovom malom vodiču objasnićemo kako podesiti/isprogramirati univerzalni daljinski za kapije na popularnom Smart Open 2804 radio daljincu.

On je kompatibilan sa više modela BFT, Came, Dea, Faad i Key brendova. Reč je o univerzalnom radio daljincu za kapije sa dva kanala i plivajućim kodom na 433MHz.

Smart Open 2804 univerzalni postupak programiranja

Programiranje prema originalnom daljinskom upravljaču

smart open 2804

  1. Pritisnite tastere A i B na Smart Open daljinskom upravljaču dok LED indikator ne trepne 3 puta, a nakon toga pustite samo taster B (slika A).
  2. Dok držite taster A pritisnut, pritisnite taster B tri puta (slika B). LED indikator će trepnuti 3 puta. Pustite oba tastera.
  3. Stavite Smart Open daljinski i originalni daljinski leđima jedan na drugi kao što je prikazano na slici C.
  4. Pritisnite i držite taster B na Smart Open upravljaču i drugi taster na originalnom daljinskom upravljaču dok LED indikator na Smart Open upravljaču na trepne 3 puta praćeno kontinuiranim treperenjem. Pustite oba tastera.
  5. Pritisnite i držite taster A na Smart Open upravljaču i prvi taster na originalnom daljinskom upravljaču dok LED indikator na Smart Open upravljaču na trepne 3 puta praćeno kontinuiranim treperenjem. Pustite oba tastera. Programiranje je završeno.

Programiranje na centralnoj jedinici

Nije podržano za ovaj model.

Ukoliko želite da programirate drugi ključ

Pritisnite dugme koje želite da programirate i ukoliko:

  • LED indikator na Smart Open upravljaču trepne tri puta pustite dugme i pratite postupak iz 3. koraka.
  • LED indikator na Smart Open upravljaču neprestano svetli pustite dugme i pratite proceduru iz koraka 1. Biće neophodno programirati oba ključa Smart Open-a opet.

Za sve dodatne informacije molimo pogledajte korisnički priručnik sa originalnim uputstvom koje je došlo uz risiver.

Smart Open 2804 možete poručiti na našem sajtu, a ukoliko imate pitanja ili vam je potreban daljinac za neki drugi brend koji 2804 ne podržava, slobodno nas kontaktirajte.

Pratite naš blog i budite uvek u toku sa novostima iz sveta tehnologije.