Predstavljamo vam najbolje zvučnike za dvorište

Zvučnici za dvorište

Leto nam konačno stiže, a s njim nadamo se i lepše vreme. Ako uredite dvorište po svom ukusu stvorićete oazu u kojoj ćete uživati. A da bi užitak bio potpun, potrebna nam je kvalitetna muzika, posebno ako se često baš u vašem dvorištu organizuju sedeljke, žurke, roštiljanje.

Zvučnici za slušanje muzike u dvorištu uglavnom su dizajnirani da se lako uklope u ambijent. Dobar baštenski zvučnik je kombinacija kvalitetnog zvuka, izdržljivosti i dobrog dizajna. Neki su takvog oblika i boje da izgledaju kao da su deo bašte, možda kao kamen, lampa, dok su drugi idealni za zidnu montažu. Mi smo izdvojili neke od najboljih na našem tržištu koji će se lako uklopiti u vaš ambijent.

Bose FreeSpace 51

Bose FreeSpace 51 zvučnici se pre svega izdvajaju po dizajnu. Zvučnici za dvorište, dizajnirani da budu neprimetni i otporni na ekstremne vremenske uslove. U zelenoj su boji, pa će u travi i među baštenskim biljkama biti gotovo neprimetni. Ono što ćete definitivno primetiti je izvanredan zvuk u 360 stepeni snage 50W. Otporni su na kišu, sunce, sneg, led, slanu vodu, kao i velike temperaturne razlike.

JBL Control X Wireless

JBL Control X Wireless u ovoj listi odabranih zvučnika jedini su bežični zvučnici. Opremljeni Bluetooth konekcijom, obezbeđuju jednostavno povezivanje s mobilnim uređajima. Poseduju vufer od 5.25″ i realnu snagu od 30W. Poseduju bateriju autonomije 4h i lako se montiraju na zid.

Jamo Rock 6.3A

Jamo Rock 6.3A zvučnici su izrađeni u obliku kamera i namenjeni su za diskretnu montažu u dvorištu. Ovi dvosistemski zvučnici obezbeđuju zvuk realne snage 50W. Otporni su na različite vremenske uslove i ekstremne temperature.

Jamo zvučnici za dvorište

Bose 251

Bose 251 zvučnici su prema nekim priznatim magazinima ocenjeni kao najpouzdaniji eksterni zvučnici. Projektovani su i testirani tako da budu otporni na sneg, kišu, korozivne soli i ekstremne temperature od -40 do +70ºC. Zahvaljujući dobro osmišljenom sistemu za montažu, lako i jednostavno se montiraju na razne površine. Osim toga, obezbeđuju i zvuk realne snage 100W.

Monitor Audio Climate CL50

Monitor Audio Climate CL50 su manji dvosistemski zvučnici namenjeni za za ozvučenje terase, bašte i drugih spoljnih prostora. Dolaze sa robusnim nosačima koji se mogu montirati pod uglom od 175º. Poseduju aluminijumsku rešetku otpornu na koroziju i obezbeđuju zvuk realne snage od 80W.

Ako ste i vi ove godine rešili da mesto za odmor bude upravo vaše dvorište, nadamo se da smo vam opisom ovih zvučnika pomogli u odabiru. Ukoliko vam je potrebna dodatna preporuka ili pojašnjenje, pišite nam u komentarima u okviru bloga.