Pokloni joj dodatke za telefon koji će je ostaviti bez daha

Dodaci za telefon koji će je oduševiti

Krenuo si u potragu za idealnim poklonom za nju, ali nisi siguran šta da joj pokloniš. Pa ako su ona i telefon nerazdvojni, onda ćemo ti pomoći da je oduševiš.

Smartphone je uz nas 24/7. Bilo da čitamo poštu, odgovaramo na pozive, pravimo selfije i fotografišemo prijatelje ili gledamo filmove, telefon je uvek uz nas. Za neke je i modni dodatak i izvor skoro neograničene zabave. Zato žele da uvek imaju neki od aktuelnih modela i dobre dodatke.

Ako je i tvoja lepša polovina među njima, dodaci su joj i više nego dobrodošli. Plus, tako će sigurno znati koliko ti znači 🙂

Pomoćne baterije i punjači

Danas je većina poslova koncipirana tako da svi očekuju da na mejl i poziv odgovorite odmah. Nekada nam telefon non-stop zvoni, a mejlovi samo stižu, još ako neki put bacimo pogled na društvene mreže, baterija ode za čas. Zato su pomoćne baterije i dodatni punjači nešto bez čega ne možemo.

Pomoćne baterije su upravo iz tog razloga sve popularnije. Danas se proizvode baterije različitog kapaciteta i zanimljivog, elegantnog dizajna. Lako staju čak i male ženske tašne, a i u one pretrpane.

Osim pomoćnih baterija, sjajan dodatak su i auto punjači. Na putu do posla ili od sastanka do sastanka, lako možete dopuniti bateriju. Uz to, ne morate ga nositi sa sobom, već vas uvek čeka u automobilu.

Ako je muzika jednako važan deo njenog života

Onda je najbolje da njen telefon postane muzički plejer. Ako ćemo iskreno, telefon često koristimo za slušanje muzike, bilo kod kuće, bilo na putu do posla i sa prijateljima.

Sasvim smo sigurni da nećeš pogrešiti ukoliko odabereš jedan od prenosivih zvučnika. Oni omogućavaju da muziku slušate gde god da se nalazite. Bilo da ste u kancelariji, kod kuće ili s prijateljima u prirodi, jedan takav zvučnik će uvek dobro doći.

JBL Clip 4

Jedan moćan zvučnik koji se proizvodi u plavo-roze, beloj, crvenoj i drugim zanimljivim bojama je JBL Clip 4. Osim što je dostupan u bojama koje će obradovati dame, poseduje bateriju autonomije 10 časova za sve omiljene pesme. Otporan je na vodu i prašinu po IP67 standardu, pa mu ne smetaju ni žurke pored bazena ni po snegu. Takođe je dovoljno snažan za slušanje muzike udvoje i gledanje filmova s telefona.

Kada osobi poklonimo nešto što govori da je dobro poznajemo i mislimo na nju, produbljujemo ljubav i prijateljstvo. Zato pre kupovine dobro razmislite šta će odabrani poklon reći o vama i vašem odnosu i dajte sve od sebe. Mi smo uvek tu za vas da pružimo savete i pomognemo da odaberete samo premium proizvode, pa zato nastavite da čitate naš blog.