Poboljšan zvuk sada u novom ruhu

Poboljšan zvuk u novom ruhu

“Ponosni smo što vam možemo predstaviti naše najnovije prenosive zvučnike sada u potpuno novom dizajnu. Vrhunski JBL zvuk koji vam je već dobro poznat sada je u modernom kućištu koje će našim kupcima omogućiti najbolje performanse” (Dave Rogers, predsednik Harman Kardon kompanije).

Ovim rečima predstavljeni su najnoviji JBL zvučnici – Go 3, Clip 4, Xtreme 3. Bilo da ste u potrazi za pristupačnim zvučnicima kompaktnih dimenzija ili mnogo, mnogo snažnijim zvučnikom, sigurni smo da ćete među ova tri modela lako naći svog favorita.

JBL Go 3

Ne dozvolite da vas zavaraju njegove kompaktne dimenzije, jer je JBL Go3 zvučnik idealan jesenji dodatak. Otmeni izgled i izražajni detalji inspirisani su urbanom modom. Kao što možete primetiti, ovaj pristupačni zvučnik sada je zaista u novom ruhu. Najveća promena u dizajnu je vrpca koja omogućava lakše nošenje zvučnika oko zgloba.

Jači zvuk u novom ruhu

Prijatno iznenađenje je i to što je zvučnik snažniji, pa je za razliku od prethodna dva modela snaga zvučnika sada 4.2W. Osim toga, ovaj model je otporan i na vodu i na prašinu po IP67 standardu, pa muziku možete slušati na doslovno bilo kom mestu. Podržava stabilniju bluetooth 5.1 konekciju i USB-C konektor. Kao i kod prethodnika, baterija je autonomije 5h. Sve u svemu, ako ste u potrazi za mini zvučnikom koji obezbeđuje zaista iznenađujuće snažan zvuk u odnosu na svoju veličinu, odaberite JBL Go 3 zvučnik, sigurni smo da nećete pogrešiti. JBL Go3 bi trebalo da bude dostupan na našem tržištu već tokom ovog meseca 🙂

JBL Clip 4

Kompaktni Clip 4 se vraća u novom, osveženom dizajnu. Karabinjer je sada unapređenog dizajna što omogućava jednostavnije kačenje na ranac ili kaiš, a deluje udobnije i za držanje u rukama. JBL se ovoga puta malo poigrao sa bojama, pa osim klasičnih crnog, plavog i crvenog zvučnika, sada imamo i neke malo zanimljivije kombinacije boja.

JBL Clip4 podržava stabilniju bluetooth 5.1 konekciju, što vam omogućava brzo i jednostavno uparivanje s mobilnim uređajima. I ovaj zvučnik je sada otporan na vodu i prašinu po IP67 standardu, što vam omogućava da zvučnik spustite na praktično bilo koju površinu. Opremljen je baterijom autonomije 10h. I ovaj prenosivi zvučnik očekujemo uskoro u Srbiji 🙂

JBL Xtreme 3

Ukoliko ste u potrazi za baš moćnim zvukom, ali u lako prenosivom kućištu, nek vaš izbor bude JBL Xtreme 3 zvučnik. Ovaj zvučnik je možda više promena pretrpeo takoreći ispod haube, nego u samom dizajnu. Poseduje četiri poboljšana drajvera i dva bass radijatora. Podržava Party Boost funkciju koja vam omogućava da uparite dva kompatibilna zvučnika i tako dobijete pravi stereo zvuk. Opremljen je baterijom autonomije 15h pa žurku ništa neće prekinuti. Čak i ako se baterija na telefonu isprazni, jednostavno ga povežite sa Xtreme3 zvučnikom i baterija će se dopuniti.

Baš kao i Go3 i Clip4, i JBL Xtreme 3 je otporan na prašinu i vodu po IP67 standardu. Poseduje veoma kvalitetan USB-C konektor. Ono što nas je kod njegovog prethodnika oduševilo – otvarač za flaše, sada je dostupno i unapređeno kod Xtreme zvučnika treće generacije. Jedva čekamo da i JBL Xtreme3 stigne u Srbiju 🙂

Najnoviji modeli PartyBox zvučnika

Malo veći prenosivi zvučnici izuzetno snažnog zvuka, JBL PartyBox Go i PartyBox 310 sada su dostupni i kod nas! Party Box Go je zvučnik realne snage čak 100W. Dolazi sa bežičnim mikrofonom, kaišem za nošenje preko ramena, otvaračem za flaše i RGB svetlima koji se sinhronizuju sa ritmom muzike i poseduje zaista sve što vam je potrebno za žurku na otvorenom.

JBL PartyBox 310 je ostao dosledniji klasičnom Party Box dizajnu. Opremljen je točkićima i ručkom za lakše prenošenje. Realna snaga zvučnika je fenomenalnih 240W, a uz RGB svetla koja se sinhronizuju sa ritmom svaki ambijent će se pretvoriti u klub. Idealan je poklon za sve one koji zbog aktuelnih mera “pate” za klubovima.

Na ovom blogu i našem sajtu uvek možete biti u toku s najnovijim vestima i događajima u svetu audio i video tehnike. A koje zvučnike vi jedva čekate da isprobate, pišite nam u komentarima ispod 🙂