Ove godine Black Friday popusti traju cele sedmice

Popusti Crni petak

Jedan od omiljenih dana svakog kupca stiže nam ovog petka. Black Friday popusti omogućavaju kupcima da najrazličitije proizvode, pa tako i tehniku, kupe uz odličan popust. Znajući da samo jedan dan nije dovoljan, odlučili smo da ove godine popusti traju cele sedmice. Iskoristite odlične popuste do 29.11. i uštedite kupujući omiljene proizvode.

Koji vas proizvodi očekuju u našoj ponudi? Saznajte u nastavku teksta 🙂

Obezbedite svoj dom

U svom domu i na poslu treba da osećamo bezbedno. Najpovoljniji i najjednostavniji način da obezbedite svoj posed je instaliranje kompleta video nadzora.

HikVision komplet 4 Full HD kamere sastoji se od 4 kamere visoke rezolucije, snimačem sa hard diskom i ostalom potrebnom opremom. Kamere su pogodne za spoljašnju montažu, poseduju fiksne objektive i IR diode dometa do 25m. Ovaj komplet je pogodan za kućnu upotrebu i većinu manjih poslovnih prostora poput menjačnica, manjih ugostiteljskih lokala, prodavnica, trafika i svih drugih mesta gde je dovoljno do 4 kamere.

HikVision komplet 8 Quad HD kamera je pogodan za veće kućne sisteme nadzora (na primer nadzor kuće sa dvorištem i garažom) ili pak za nadzor manjih i srednjih poslovnih prostora. Kamere iz ovog kompleta poseduju fiksni objektiv od 2.8mm, infracrvene diode za snimanje u mraku dometa do 40m i IP66 zaštitu od različitih vremenskih uslova.

popusti vn

IP video interfon omogućava jednostavnu kontrolu pristupa. Pozivna jedinica omogućava konfigurisanje preko interneta i poseduje kameru rezolucije 2Mpix. Unutrašnja jedinica je opremljena ekranom veličine 7″. Omogućava daljinsko otvaranje vrata i međusobnu komunikaciju sa unutrašnjim jedinicama, ukoliko ih imate više.

Dobar zvuk u svakoj prilici

Povoljan LG soundbar odlično će se uklopiti sa televizorom. Zahvaljujući svedenom dizajnu i kompaktnim dimenzijama lako će se uklopiti u vaš enterijer. Bluetooth konekcija omogućava bežično povezivanje s mobilnim uređajima, a bežični sabvufer jednostavno pozicioniranje.

Ovo je idealna prilika da nagrađivane premium over-ear JBL slušalice postanu deo vaše kolekcije. Opremljene su moćnim drajverima od 40mm i poboljšanim basom. Zvuk je odlično izbalansiran i može dosegnuti audiofilske visine zahvaljujući Bluetooth 4.2 konekciji. Od konkurencije ih razlikuju prilično mali gubici kada se uključi sistem za uklanjanje buke.

Sa aktivnom ANC tehnologijom možete uživati u do 20h omiljene muzike ili do 30h bez Noise-Cancelling-a. Kada se baterija istroši jednostavno priključite 3.5mm kabl i povežite ih sa mobilnim uređajem.

Ovogodišnji Black Friday popusti su poslednja prilika da kupite JBL Xtreme 2 bluetooth zvučnik. Ovaj ultimativni prenosivi zvučnik omogućiće Vam ekstremno dobru zabavu gde god se nalazili. Vodootporan je po IPX7 standardu, pa zabavu možete praviti i na bazenu. Dolazi sa kaišem koji olakšava nošenje. A na njemu se nalazi i otvarač za flaše pa lako možete otvoriti vaše omiljeno piće. Sve u svemu, zvučnik i centar zabave koji vredi imati.

Ako ste u potrazi za povoljnim true wireless slušalicama ne propustite Mi Earphones 2 Basic. Stabilna bluetooth konekcija omogućava jednostavan, bežični prenos zvuka. Slušalice obezbeđuju do 5h omiljene muzike, dok futrola obezbeđuje dodatnih 15h.

Najnoviji soundbar sistem iz JBL-a sa jačim i kvalitetnijim zvukom koji podržava 4K UltraHD rezoluciju. JBL Bar 5.1 Surround soundbar donosi pravo bioskopsko iskustvo u vaš dom snage 550W.

MultiBeam tehnologija omogućava da se opustite i zaboravite na dodatne kablove i zvučnike. Sabvufer je bežičan, pa ga lako možete pozicionirati tamo gde će postići najbolje performanse.

Naravno, ovo je samo deo ovogodišnje Black Friday ponude. Kompletnu ponudu pogledajte klikom ovde.