JBL PartyBox 710 zvučnik dovodi atmosferu do usijanja!

JBL PartyBox 710

Ko još ne voli dobru zabavu? Kad ste okruženi ljudima koje volite, ukusnom hranom i u lepom ste ambijentu fali vam još samo dobra muzika. Užitak je potpun kada imate snažan zvuk koji pokreće na igru, a JBL PartyBox zvučnici su namenjeni upravo tome.

JBL PartyBox 710 – vrhunski zvuk

Ako bismo birali jednu reč kojom bismo opisali ovaj zvučnik, bila bi to veliki. Velikih dimenzija, ali i zvuka, definitivno se izdvaja od drugih zvučnika ovog tipa.

Težak je 27.8kg i visok 90cm, ali zahvaljujući velikim točkovima i ručki lako se prenosi. Sa obe strane se nalaze narandžaste stope, pa ga možete postaviti i vertikalno i horizontalno. Otporan je i na manje prskanje vodom po IPX4 standardu, pa ga možete koristiti na otvorenom bez ikakve bojazni. Korišćeni su kvalitetni materijali što doprinosi izuzetnom zvuku.

Sa prednje strane se nalaze dva vufera od 8″ i dva tvitera od 2.75″ koji obezbeđuju zvuk punog opsega. Realna snaga zvučnika je 800W i to u praksi znači da kada je zvuk još na pola snage nećete čuti sagovornika, ako stojite pored zvučnika.

Na gornjem panelu se nalaze kontrole za osvetljenje, Bass Boost, treble, eho i bluetooth. Ovde se nalazi i prostor za čuvanje telefona u koji staje većina modela. Bass Boost opcija je naročito korisna, jer podrazumevani režim nema toliko nametljiv i snažan bas, ali ga u situacijama, kada je to potrebno, možete pojačati.

Na zadnjem panelu su dostupne opcije za povezivanje, kao i mikrofonski ulaz i ulaz za gitaru. Bez problema možete organizovati svirke sa laganom, pozadinskom muzikom uz gitaru i vokal, ali i takmičenja u karaokama. USB port omogućava punjenje mobilnih uređaja, kao i reprodukovanje sadržaja sa eksterne memorije.

Bluetooth 5.1 konekcija omogućava stabilno bežično povezivanje s mobilnim uređajima, dok TWS konekcija omogućava potpuno bežično povezivanje s drugim Party Box 710 zvučnikom.

PartyBox aplikacija

Vrlo jednostavna, a vrlo korisna aplikacija. Kad je preuzmete i otvorite, možete je upariti sa ovim zvučnikom. U aplikaciji možete odabrati neke DJ efekte, ali i svetlosne efekte i verujemo da ćete tu provoditi najviše vremena.

LED svetla su nešto na šta smo navikli kod PartyBox zvučnika, pa ni ovde nisu izostala. Ono što je novina je to što možete birati jedan od nekoliko svetlosnih režima. Animacije, disko svetlo i svetlosne projekcije u boji su samo neki od režima koji su vam na raspolaganju. Zahvaljujući tome, svaki prostor će transformisati u ono što želite – klub, koncert ili karaoke bar.

Ponuđeno vam je nekoliko unapred podešenih svetlosnih efekata, a možete odabrati i freestyle, te sami kreirati efekat. Birajte koje boje će se prikazivati, režim prikazivanja i to kako će se muzika i svetlo sinhronizovati. A uz prave svetlosne efekte i muzika zvuči bolje, zar ne?

Ovaj izvanredni zvučnik uz koji ćete uvek biti omiljeni domaćin zabave možete poručiti na našem sajtu klikom ovde.