Odaberite pravi poklon za drage osobe

Kada dragim osobama poklon kupujemo iz godine u godinu, ponekad nam jednostavno ponestane ideja. Zato vam mi danas donosimo različite ideje za svačiji džep i ukus. Uz ovaj vodič lako ćete odabrati poklon i za njega i za nju i za decu i to u njihovoj omiljenoj boji.

Poklon za one koji su uvek u pokretu

JBL Go 3 bluetooth zvučnik idealan je za one koji su uvek u pokretu ali vole da im oko ruke, umesto tašne, bude zvučnik. Ovo je treća generacija ovog popularnog zvučnika. Obezbeđuje iznenađujuće snažan bas, posebno kada se uzme u obzir njegova veličina. Otporan je na vodu i prašinu po IP67 standardu, pa je pogodan za korišćenje u svim uslovima. Sve u svemu, gedžet koji će obradovati one koji vole da imaju spremnu muziku za sve situacije.

JBL Tune 225 true wireless slušalice namenjene su osobi koju ništa ne može sputati. Obezbeđuju vrhunski zvuk zahvaljujući drajverima od 12mm i to do 25h. Dolaze u šest različitih boja, pa ćete lako naći omiljenu. Kompatibilne su sa Siri i Google asistentom pa lako možete upravljati pozivima, plejlistama i dnevnim obavezama. Zbog toga su idealan poklon za sve studente koji sada prate online predavanja i one koji rade od kuće i prati konferencije i online sastanke kojima se ne nazire kraj. Svako ko ih dobije na poklon, oslobodiće se suvišnih žica i uživaće u potpunoj slobodi.

JBL Tune 500 slušalice idealne su za one koji muziku slušaju dok idu na posao, putuju, odmaraju se i rade. Dolaze u bluetooth i žičnoj verziji i u četiri boje za svačiji ukus. Uz drajvere od 32mm obezbeđuju originalni JBL zvuk. Ove on-ear su veoma udobne i lagane, pa se gotovo i ne osećaju ne glavi.

Za sve one kojima je uvek pravo vreme za žurku

JBL PartyBox Go zvučnik idealan je za osobu koja je zvezda svake zabave i uvek je spremna da zaigra i zapeva. Obezbeđuje originalni JBL zvuk realne snage 100W i dolazi sa bežičnim mikrofonom uz koji je lud provod zagarantovan. Ovo je poklon za celu porodicu jer ne sumnjamo da će svi uživati u pevačkom nadmetanju, RGB svetlima u ritmu muzike i vrhunskom zvuku bogatom detaljima.

Sony MHC-V73D namenjen je svima onima koji trenutno najviše pate za izlascima. Ovaj veliki i snažan zvučnik klupsku atmosferu donosi u vaš dom. Opremljen je tehnologijom koja stvara realističan zvuk svirke uživo. Poseduje mikrofonski i ulaz za gitaru pa zaista možete organizovati svirku uživo uz odličnu muzičku pratnju.

Poklon za celu porodicu

Poklon koji je definitivno pravi izbor za celu porodicu je Xiaomi Mi 3H prečišćivač vazduha. Tema zagađenja vazduha je u poslednje vreme nažalost veoma aktuelna, pa je ovaj poklon pravi izbor koji čuva zdravlje. Opremljen je HEPA filterom koji eliminiše 99.97% dima, prašine, plesni, peruti kućnih ljubimaca, polena i drugih čestica. Obezbeđuje prijatniji i čistiji vazduh što je idealno za korišćenje u stanu i kancelariji.

JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar će okupiti celu porodicu i obezbediti pravi bioskopski užitak u vašem domu. Ovaj soundbar zvučnik je realne snage 300W sa basom za moćne niske tonove. JBL Surround Sound će udahnuti život filmovima, utakmicama, igricama i omiljenim pesmama. Vaše je samo da spremite kokice i odaberete film.

Naš izbor za kupovinu uz koji ćete lako odabrati poklon za dragu osobu pogledajte ovde. Maloprodaje trenutno rade od 9 do 20h radnim danima, ali vam je naš online šop dostupan 24h sedam dana u nedelji. Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 2000 dinara.