Maksimalna udobnost i izuzetan zvuk spakovan u nove JBL T110 BT slušalice

jbl t110 bt

U ovom tekstu predstavićemo nove In-ear JBL T110 BT slušalice koje su nova, bežična verzija modela JBL T110. Testirali smo ih i naš utisak je da su osim Bluetooth konekcije, kod novog JBL T110 BT modela, unapređene i neke druge funkcije.

jbl t110 bt

Nove JBL T110 BT slušalice napravljene su da vam omoguće što više slobode tokom slušanja muzike i to je njihova osnovna prednost u odnosu na prethodni model. Veoma su lagane i udobne, tako da ih praktično nećete osetiti dok ih nosite. Imaju ravan kabl koji je otporan na uplitanje i magnete na samim slušalicama, pa ih možete lako spakovati, bez straha da će se umrsiti. Napravljene su od udobnih i čvrstih materijala, što ih čini otpornim i veoma udobnim čak i za višečasovno nošenje.

Kada govorimo o zvuku, treba napomenuti da slušalice imaju ugrađen JBL Pure Bass. Drajveri od 9mm vam omogućavaju da maksimalno uživate u sjajnom zvuku i izuzetno jakom i čistom basu koji vam pruža osećaj kao da ste u koncertnoj hali ili noćnom klubu. Zvuk se čuje jasno i detaljno tako da možete čuti svaku melodiju. Bas koji emituju JBL T110 BT slušalice je dubok i moćan toliko da ćete osetiti oduševljenje kad god čujete svoju omiljenu pesmu.

jbl

Slušalice su veoma jednostavne za upotrebu jer imaju jednostavne kontrole. Zvuk možete kontrolisati uz pomoć jednog dugmeta koje se nalazi na kablu. A uz pomoć istih kontrola možete podešavati i jačinu zvuka tokom poziva, jer slušalice imaju ugrađen i mikrofon za handsfree pozive.

Slušalice imaju ugrađenu punjivu bateriju, koja se puni uz pomoć USB kabla i omogućava i do 6 sati uživanja u moćnom zvuku. U paketu se uz slušalice i tri različita silikonska nastavka za uho.

JBL T110 BT slušalice kompatibilne su sa svim pametnim uređajima. Osmišljene su tako da vam pruže maksimalnu slobodu tokom slušanja muzike, pa sa njima možete obavljati razne aktivnosti. Sada možete istovremeno da radite, šetate, obavljate razne poslove, pa čak i da trčite i istovremeno uživate u omiljenoj muzici i moćnom basu.

Kompletan review i unboxing možete pogledati i u našem videu:

Iako JBL T110 BT spada u jeftinije modele slušalica, iz JBL-a nisu želeli da štede na performansama, pa su omogućili svim ljubiteljima muzike da uživaju u fantastičnom zvuku i prednostima Bluetooth slušalica po veoma pristupačnoj ceni.

Ukoliko želite da naručite slušalice to možete uraditi putem linka. Pratite i dalje naš blog i budite uvek u toku sa novim proizvodima, akcijama i novostima.