Predstavljen Garmin Vivoactive 3 fitnes sat koji omogućava plaćanje

vivoactive 3

Fitnes satovi i narukvice odavno su izašli iz okvira sporta, pa nude razne aplikacije i mogućnosti koje nisu usko vezane za sportske aktivnosti. Pa tako na mnogim uređajima za fitnes imate opcije da primate pozive, poruke, dobijate određena obaveštenja, a sada možete zahvaljujući njima i da plaćate. Novi Garmni Vivoactive 3 fitnes sat vam omogućava, ni manje ni više, već beskontaktno plaćanje.

fitnes sat

Zapravo, te dodatne opcije su samo rezultat naših potreba koje imamo dok se bavimo fizičkom aktivnošću, pa je i Garmin Vivoactive 3 fitnes sat napravljen po uzoru na naše potrebe i konačno rasteretio korisnike fitnes satova te obaveze da moraju da nose novac ili kreditnu karticu sa sobom dok se rekreiraju.

Garmin je pre nešto više od desetak dana predstavio novi Vivoactive 3 pametni fitnes sat u Indiji, koji je dostupan za online naručivanje i njegova cena je oko 200 evra. Sat je dostupan u dve boje: crnoj i beloj. Garmin Vivoactive 3 pametni fitnes sat je prvi uređaj sa Garmin Pay tehnologijom, koja omogućava beskontaktno plaćanje. Osim ove opcije, pametni fitnes sat nudi i 15-ak sportskih aplikacija, a ima ugrađen i GPS.

sport

Novi Garmin Vivoactive 3 pametni fitnes sat ima ugrađen Garmin Chroma displej sa pozadinskim LED svetlima. Ekran je veličine 1,2 inča, rezolucije 240×240 piksela, sa Corning Gorilla Glass 3 staklom na vrhu displeja i maskom od nerđajućeg čelika. Kaiš sata napravljen je od materijala koji je ojačan vlaknima od polimera. Baterija uređaja traje i do 11 sati sa omogućenim GPS navođenjem ili 7 dana u režimu bez GPS-a.

Predstavnici kompanije Garmin naglašavaju da su i kod ovog modela strogo vodili računa o potrebama korisnika Garmin uređaja i da se nadaju da će nova opcija beskontaktnog plaćanja puno značiti svima koji su do sada bili primorani da razmišljaju i o novcu dok se rekreiraju ili treniraju, kao i da će im bar malo olakšati bavljenje sportom. Isto tako navode da je novi fitnes sat zadržao sve do sada proverene kvalitetne opcije i aplikacije.

Garmin Vivoactive 3 pametni sat je trenutno dostupan za naručivanje na globalnom tržištu, a ako želite da saznate kada će biti dosutpan i kod nas, pratite naš blog i pretplatite se na naš newsletter. Uskoro vas očekuju nove informacije iz sveta audio i video opreme.