Najbolje JBL slušalice koje su odmah dostupne

JBL slušalice

JBL slušalice se već godinama ističu svojim kvalitetom, izvrsnim zvukom, udobnošću i zanimljivim dizajnom. JBL je deo Harman grupe, koja je u vlasništvu Samsunga. Pored JBL-a, ovoj grupi pripadaju AKG, Harman Kardon i Mark Levinson. Proizvode zvučnike i slušalice za svakodnevnu i profesionalnu upotrebu, kao i za automobile. Poznati su po izvrsnom kvalitetu.

Bilo da su vam potrebne bubice, on-ear, sportske ili ANC slušalice, JBL ima pravi par za vas. Sve JBL slušalice pružaju čak i više u odnosu na konkurenciju u tom cenovnom rangu. Stalno proširuju svoju ponudu i obezbeđuju nove modele u koje implementiraju razne inovacije. A mi vam, kao i obično, donosimo pregled trenutno najpoplarnijih.

JBL Tour PRO+ 

Predstavljene su na CES 2021 sajmu i najbolje su TWS slušalice u ovom cenovnom rangu. JBL Tour PRO+ obezbeđuju odličnu redukciju buke zahvaljujući ANC i Ambient Smart tehnologijama. Omogućavaju hands-free pristup Amazon Alexa i Google asistentu.

Same slušalice obezbeđuju do 8h rada, što je sasvim u redu kada se uzme u obzir njihova veličina i funkcije koje podržavaju. Funkcija brzog punjenja za samo 10 minuta obezbeđuje sat vremena slušanja muzike, dok vam futrola obezbeđuje dodatna 24 sata.

JBL Tune 660NC

JBL Tune 660NC slušalice idealan su izbor za one koji često putuju ili rade od kuće. Obezbeđuju živahan zvuk bogat basom sa robusnom redukcijom buke. Opremljene su najnovijom bluetooth 5.0 konekcijom koja obezbeđuje nisku latenciju i prenos signala sa manje gubitaka. Automatski se povezuju sa Android uređajima zahvaljujući Google Fast Pair funkciji.

Opremljene su snažnom baterijom autonomije do 55h. Funkcija brzog punjenja za samo 5 minuta obezbeđuje 2h slušanja.

JBL CLUB ONE

Hi-Res u kombinaciji sa JBL Pro zvukom obezbeđuje pravu poslasticu za vaše uši. Opremljene su drajverima od 40mm. JBL Club One se mogu povezati bežično ali i preko kabla i zvučaće jednako sjajno. Kada se bežično povezuju, koriste najsavremeniju bluetooth 5.0 konekciju.

Na slušalicama se nalaze različite kontrole kojima jednostavno možete upravljati. Na levoj slušalici se nalazi power dugme, dugme za bluetooth povezivanje, aktivaciju ANC. Pritiskom na logo aktivirate Amazon Alexa i Google asistente. Na desnoj slušalici podešavate glasnoću, pozivate Siri i upravljate pozivima. Poseduju bateriju autonomije do 45h, što će vam omogućiti da uživate u omiljenim sadržajima čak i tokom nekoliko dana rada ili putovanja.

Inspirisane su profesionalnim modelima, što se oglada kako u funkcijama, tako i u dizajnu. Samim tim i nije bilo naročito važno u kojim će bojama biti dostupne, pa se proizvode samo u crnoj. Međutim, o svim detaljima se vodilo računa pa su slušalice veoma udobne zahvaljujući mekanim jastučićima i postavljenoj traci za glavu. Lagane su i sklopive, pa ih svuda možete nositi sa sobom.

Sve ove slušalice, kao i detaljniji opis sa specifikacijama možete pronaći na našem sajtu. Pišite nam u komentarima ispod bloga utiske o JBL slušalicama.