Moderan dizajn, audiofilski zvuk

Randevu (prim. prev. rendez vous) zapanjujuće lepote i sofisticiranog audio doživljaja. Šta se desilo u okršaju pročitajte u nastavku posta.

auraHarman Kardon Aura, kućni audio sistem kombinuje ultra moderne performanse i tačnost prestižnih HiFi ozvučenja. Takođe ima i jedinstven originalan dizajn, a dolazi u beloj i crnoj boji.

Pored bogatog izgleda Aura ima  6 drajvera snage 2 x 15W, koji pokrivaju visoki i  srednji raspon tonova, a za sjajan bas zadužen je ugrađeni subwoofer snage 15W koji dostavlja superioran omni-smerni (prostire zvuk ka svim pravcima) 360º zvuk. Pošto danas nije dovoljno da zvučnik izgleda dobro i da daje sjajan zvuk, Harman Kardon se pobrinuo da u njega ugradi najsavremenije opcije bežičnog povezivanja kao što su Bluetooth, Apple AirPlay audio striming i DLNA pomoću kojih ćete povezati skoro svaki mobilni uređaj.

Bićete iznenađeni šta ovaj mali a pomalo i slaki na izgled zvučnik može da pruži. Veoma kvalitetan visoki i srednji ton, koji će se sa subwoofer-om ( 50 ~ 20kHz) pobrinuti da taj zvuk dobije sasvim novu dimenzju dodavanjem jakog i kvalitetnog basa da upotpuni celokupni užitak slušanja, a mogu vam reći i gledanja u njih. 🙂

888     0000011024323-img-3594image_74748_58_v1_enl     0000011024323_img_3592

Savršena završna obrada od najfinijih materijala spolja i robusnim basom i njegovim magnetom sa unutrašnje strane čine ove Aura zvučnike jedinstvenim u svakom smislu. napravljeni su od vrhunskih materijala visokih ergonomskih i rezonantnih performansi. Visina uređaja je 276mm a širina 223mm pa ćete ovaj zvučnik moći da smestite i u skučeno okruženje. Osim bežičnih načina povezivanja tu su: Aux, optički i USB ulaz.

Zaključak:

Bilo da ste audiofil ili pak volite lep dizajn, onda je Harman Kardon Aura pravi izbor za vas. Kako predivnim visokim i srednjim tonovima, tako i istančanim basom, ovaj uređaj će svakako uneti svežinu u svačiji dom. Opustite se i uživajte u vašoj omiljenoj muzici, a siguran sam da će se ovako lep i elegantan dizajn dopasti i najstrožijim kritičarima, a zvuk najfinijim audiofilima.