CES 2022 – JBL predstavio najnovije proizvode

CES 2022 - JBL proizvodi

Kao i svake godine, brendovi su nam i na CES 2022 predstavili mnoge zanimljive proizvode koji će u narednom periodu biti dostupni za kupovinu. Ni JBL nije propustio ovu fantastičnu priliku. Sudeći po ovome što smo videli, uživaćemo u sjajnim proizvodima.

JBL Quantum serija na CES 2022

Eksperti će se složiti da najbolji način da uživate u svakom momentu igrice jeste da nosite slušalice. Međutim, mnogi gejmeri prosto ne vole on ear slušalice. Nakon sati i sati igranja postanu teške, umaraju ih i ograničavaju. Uzimajući to u obzir, JBL je na ovom prestižnom sajmu predstavio Quantum TWS – potpuno bežične bubice namenjene za gejming!

Kao i drugi modeli ove serije, podržavaju Surround uz koji ćete čuti sve – od tihog šuma do eksplozije. Ova tehnologija takođe obezbeđuje realističan zvučni prostor za prednost u bilo kojoj borbi. True Adaptive Noise Cancelling i Ambient Aware će se pobrinuti da vas u igranju ništa ne ometa, jer minimalizuje spoljne zvukove.

Dolaze sa USB-C adapterom koji omogućava igranje bez latencije. Istovremeno, preko bluetooth veze, možete biti povezani sa mobilnim telefonom da biste primali pozive. Kompatibilne su sa PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch konzolama i mobilnim uređajima. Otporne su na znoj i vodu po IPX5 standardu i idealne su za duge gejming sesije.

Još jedna novina na CES 2022 sajmu je prvi gejming mikrofon – Quantum Stream. Dual-kondenzatorski mikrofon sa dve šeme namenjen ne samo za gejming, već i za streaming i podcast. Ova funkcija omogućava da se mikrofon fokusira na vaš glas, dok istovremeno snima i druge glasove, što je naročito korisno ako snimate više učesnika.

Poseduje mute dugme i dugme za podešavanje glasnoće – vrlo korisne funkcije i tasteri koje ćete često koristiti. RGB prsten sa prednje strane može se sinhronizovati sa pozadinskim osvetljenjem računara. Dolazi sa klasičnim tronošcem koji omogućava rotiranje pod uglom od 360 stepeni i stabilnu montažu.

Najnoviji zvučnici i slušalice

JBL PartyBox Encore – manji party zvučnik kompaktnih dimenzija i impresivnog zvuka snage 100W. Lightshow se sinhronizuje sa muzikom i stvara klupsku atmosferu. Bežični mikrofon proširuje zabavu i svima omogućava da otpevaju omiljene pesme.

Izuzetno je praktičnog dizajna i kompaktnih dimenzija, pa ćete ga s lakoćom nositi. Opremljen je baterijom autonomije do 10h – da zabava traje celu noć. Otporan je na prskanje vodom po IPX4 standardu, pa žurku možete organizovati na plaži, pored bazena ili u dvorištu.

Svoje naslednike dobili su i Boombox i Pulse bluetooth zvučnici. JBL Boombox 3 nam donosi bateriju autonomije 24h, dublji bas, čistiji i mnogo moćniji zvuk. Bluetooth 5.3 konekcija omogućava stabilniju vezu bez gubitaka.

JBL Pulse 5 se predstavio sa većim pasivnim radijatorom i dubljim basom. Opremljen je baterijom autonomije do 12h, bluetooth 5.3 konekcijom i vodootporan je po IP67 standardu. Može se upariti sa drugim JBL Pulse zvučnikom za pravi stereo zvuk.

JBL Reflect Aero su najnovije sportske TWS slušalice. Poseduju čak 6 mikrofona sa zaštitom od vetra i buke, što je zaista veliki iskorak jer to i pravi najviše problema prilikom razgovara. Potpuno su vodootporne i imaju bateriju autonomije do 24h (8h obezbeđuje slušalice, dok preostalih 16h obezbeđuje futrola). Podržavaju Alexa i Google asistente koji vam omogućavaju da organizujete dnevne obaveze, pozive i plejliste.

JBL Live Free 2 su elegantne slušalice koje će obradovati sve one koji usklađuju obaveze i pozive sa omiljenom muzikom. Kao i drugi modeli koji su predstavljeni na CES 2022, poseduju 6 mikrofona i aktivnu redukciju buke. Podržavaju Google Fast Pair, pa će slušalice biti spremne za korišćenje čim ih izvadite iz futrole.

Bilo da ste ljubitelj slušalica, zvučnika ili gejminga, sigurni smo da ćete uživati u najnovijim tehnologijama i ovim sjajnim proizvodima. Čitajte naš blog i pratite novine na sajtu i među prvima ćete saznati kada budu dostupni kod nas.