5 osnovnih prednosti koje vam nude bežični zvučnici

bežični zvučnici

Kada su se pojavili, bežični zvučnici izazvali su veliku pažnju svih obožavaoca dobrog zvuka. Svako je bar na trenutak poželeo da ima jedan Bluetooth zvučnik, a mnogi koji su ga kupili poželeli su jači i bolji. Bežični zvučnici imaju mnogo toga da ponude svojim korisnicima, počev od udobnosti, jednostavnosti, prenosivosti do sjajnog i kvalitetnog zvuka i modernog dizajna. Ako ste od onih koji i dalje samo razmišljaju da li bi bežični zvučnici ispunili vaša očekivanja i da li treba kupiti jedan, pažljivo pročitajte tekst koji sledi i sami odličite.

Bežični zvučnici

  1. Prenosivost i dimenzije

Jedna od glavnih prednosti koje nude bežični zvučnici jeste prenosivost. Pre samo 20 godina ideja o prenosivosti bilo kakvog zvučnika bila je samo san, a danas, zahvaljujući razvoju tehnologije, postoje zvučnici velikog kapaciteta koji vam omogućavaju impozantno ozvučenje koje lako možete odneti gde god želite. Bežični zvučnici su napravljeni tako da imaju veoma jake zvučnike a male dimenzije, pa su tako veoma praktični za nošenje.

Danas, bežični zvučnici imaju masivne baterije koje traju po 48h, poseban režim za otvorene prostore i jak i prodoran zvuk koji se čuje na većim razdaljinama, tako da u potpunosti zadovoljavaju sve vaše potrebe za kvalitetnim i jakim zvukom. Bežični zvučnici su zapravo u mnogim slučajevima kvalitetniji i od tradicionalnih žičanih, a imaju i mogućnost povezvianja sa uređajima putem kabla kada Bluetooth veza nije u potpunosti dobra. A mnogi bežični zvučnici se danas povezuju sa uređajima i putem Wi-Fi signala, tako da nude mnogo više mogućnosti za slušanje muzike od tradicionalnih zvučnika.

harman kardon

  1. Deljenje muzike i prebacivanje sa uređaja na uređaj

Ako želite da svoju omiljenu muziku podelite sa drugima, to je moguće tako što na primer povežete dva zvučnika sa istim uređajem i na taj način vi i druga osoba slušate isti sadržaj. Ova tehnologija vam na primer omogućava da uparite zvučnike sa jednim uređajem i vi i vaši ukućani slušate istu muziku, svako u svojoj sobi sa svog zvučnika. Ili slušanje iste muzike napolju i unutra. Ne morate više da razvlačite kablove, a zvučnik možete lako premeštati na bilo koje mesto sa kojeg ćete bolje čuti zvuk.

Ono što je najvažnije, možete vrlo lako promeniti uređaj sa kojeg slušate muziku. Ne morate više da se mučite i menjate kablove, dovoljno je samo nekoliko klikova i povezali ste svoj zvučni na drugi uređaj. To vam, na primer, omogućava da svako ko dođe kod vas može da pusti muziku sa svog uređaja, bez instaliranja raznih aplikacija, softvera i razvlačenja kablova. Vrlo praktično i jednostavno.

bluetooth

  1. Efikasnost

Još jedna prednost bežičnih zvučnika je ta što su energetski efikasni. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, napravljeni su tako da sa što manje struje pruže što jači zvuk. Tako je omogućeno da baterija traje duže.

Bežični zvučnici mogu da koriste punjive i obične baterije. Ako niste blizu izvora električne energije, možete jednostavno staviti bateriju u zvučnik. Ako koristite kvalitetne baterije, zvučnik može raditi i do 48h. Inače, prenosivi zvučnici troše manje energije nego obični zvučnici.

yamah

  1. Nije potrebna instalacija

Kao i mnogi proizvodi na tržištu, ni prenosivi zvučnici ne zahtevaju instalaciju nekog programa ili softvera. Sve što je potrebno je da uređaj ima Bluetooth ili Wi-Fi konekciju i zvučnik će raditi sve dok do njega dopire signal sa uređaja, nekada čak i na velikoj udaljenosti od nekoliko metara.

  1. Streaming

Streaming muzike je tehnologija koja omogućava bežičnim zvučnicima ultra brz strimig muzike. To znači da možete uživati u omiljenoj muzici onog trenutka kada pritisnete plej i da ništa neće ometati zvuk koji emituje vaš zvučnik.

Ako već neko vreme merkate bežične zvučnike i razmišljate o njihovoj kupovini, sada je trenutak da pogledate našu ponudu jer su neki zvučnici na sniženju. Posetite naš sajt i pogleajte našu bogatu ponudu bežičnih zvučnika koji vam nude najraznovrsnije opcije.