Pravo je vreme da odaberete idealan poklon

Idealan poklon

Milica voli da putuje. Koristi svaki slobodan trenutak da istraži neku novu destinaciju. Pažljivo priprema svaki detalj putovanja i počinje da se pakuje.

Milan radi odgovoran posao i ima puno obaveza. Pravi je ljubitelj sporta i zato često pozove prijatelje da zajedno gledaju fudbal i navijaju za omiljeni klub.

Ana je pravi multitasker. Smatra da je produktivnost jako važna i zato joj je svaki minut isplaniran.

Jelena i Darko svaki slobodan trenutak provode sa decom. Imaju puno prijatelja i vole da provode vreme u prirodi. Čim krene lepo vreme praviće roštilj svakog vikenda i ići će na kampovanja.

Poznajete li vi neku Milicu? Milana? Anu? Jelenu i Darka? Želite da ih obradujete? Hajde da im zajedno odaberemo idealan poklon!

Idealan poklon za Milicu

Da, Milica voli da posećuje razne destinacije i istražuje nove kulture. Uvek putuje avionom i zato joj odlaskom na aerodrom odmor zvanično počinje. U avionu se obično opusti uz neku knjigu ili dremne. Međutim, na poslednjem letu je bilo puno dece u avionu i od njihove priče, smeha, plakanja nije mogla uopšte da se opusti.

Jednostavne bluetooth slušalice su pravo rešenje i poklon koji će oduševiti Milicu. Na primer, Sennheiser HD 350BT slušalice su on-ear dizajna koji je savršen za avion, jer neće stvarati dodatni pritisak u ušima. U aplikaciji može podesiti zvuk prema svojim potrebama zahvaljujući intuitivnom ekvilajzeru. Poseduju bateriju autonomije do 30h i sklopivog su dizajna, pa joj neće zauzeti mnogo prostora.

Sjajan poklon za Milana

Milanu zvuk običnog televizora jednostavno nije dovoljan. Planirao je da uzme sistem ozvučenja, ali ipak nema prostora za to. Ponekad bi voleo da sa Katarinom gleda film, onako uz kokice, kao da su u bioskopu.

JBL Bar 5.1 Surround soundbar je sjajan poklon za Milana! Pre svega, obezbeđuje zvuk realne snage 550W – dnevna soba će da grmi, a komšije neće buditi i ometati. True Wireless sabvufer može postaviti gde god je praktično i ima prostora. Uz to, podržava i druge cool funkcije kao što su Chromecast, AirPlay 2, HDMI ARC, Bluetooth…

Idealan poklon za Anu

Kao karijerista i osoba koja je ponosna na svoje multitasking veštine, Ana nikada ne ispušta telefon, jer se može desiti da propusti neku informaciju. Sjajan je prijatelj i uvek je spremna da pomogne i zato biste hteli da je obradujete poklonom koji će joj koristiti ali i staviti joj do znanja da i vi mislite na nju.

True Wireless slušalice su pravi izbor. Zašto? Pre svega, jer nema žica koje će je ometati dok obavlja druge stvari. Naša preporuka su JBL Live Free NC+ slušalice koje podržavaju glasovne asistente. Tako Ana može da koristi samo jednu slušalicu kako ne bi propustila notifikaciju, ali i da zabeleži podsetnik u kalendaru bez upotrebe telefona. Zahvaljujući pametnim tehnologijama, može razgovarati s vama bez skidanja slušalica i uvek biti svesna okoline.

Pravi poklon za Jelenu i Darka

Jelena i Darko vole da provode vreme u prirodi, a naročito uživaju da se druže s prijateljima na otvorenom. Pivce, roštilj, društvene igre, fudbal – uvek se nađe zabava. Pošto im jedno popodne nekad nije dovoljno, već prave planove da u aprilu idu na kampovanje.

A uz roštilj se najbolje slaže dobra muzika i zato je bluetooth zvučnik dobar izbor. Xiaomi Mi zvučnik od 16W povoljniji je od konkurencije. Kompaktnih je dimenzija pa će moći svuda da ga nose sa sobom, a poseduje i bateriju autonomije 13h za zabavu tokom celog dana. Vodootporan je, pa nije problem ni ako se slučajno malo pokvasi. Pored ovog, dostupni su vam i JBL i Sony bluetooth zvučnici. Potražite ih klikom ovde.

Ne znamo za koga vi kupujete poklon, ali verujemo da ćete odabrati pravi. Ukoliko vam je potrebna pomoć, pišite nam ili nas pozovite. I ne zaboravite, kad nekom darujemo kvalitetan uređaj poklonili smo mu mogućnost da zajedno stvaramo nove uspomene, nove razloge za osmeh, novi povod za uživanje.