Praktični i korisni gedžeti za plažu

gedžetizaplažu

Leškarenje na plaži je nešto na šta svi jedva čekamo tokom cele godine. Međutim, samo izležavanje na plaži nekada može biti dosadno. Zato smo za vas pripremili par predloga od nekoliko gedžeta za plažu, za nezaboravno i beskrajno uživanje na moru, jezeru ili bazenu.

gedžeti za plažu

Bluetooth vodootporni zvučnici

Vodootporni zvučnici savršeni su za sve ljubitelje glasne muzike. Posebno su pogodni ukoliko idete na letovanje sa društvom, onda je dobar provod zagarantovan. Ovi zvučnici napravljeni su od kvalitetnih materijala koji su otporni na kvašenje, sunce i pesak, pa su zato možda i najidealniji gedžeti za plažu.

U zavisnosti od modela, prenosivi zvučnici mogu neprekidno da reprodukuju muziku i do 16h. A možete upariti više modela uz pomoć bluetooth-a i dobiti mnogo jači zvuk, što je savršeno za žurku na plaži. Prenosivi zvučnici emituju snažan stereo zvuk, a posebno su omiljeni među ljubiteljima snažnog basa. Neki od najprodavanijih modela koje možete naći i u našoj ponudii su JBL bluetooth zvučnici, posebno JBL Flip 4 koji je manjih dimenzija i izuzetno jakog zvuka.flip 4
Powerbank baterije

Da bi vaši uređaji bili uvek puni, neophodno je imati izvor energije. Zato su powerbank baterije idealni gedžeti za plažu. Zahvaljujućii njima, svi vaši urežaji kao što su telefoni, tableti, zvučnici, laptopovi, fotoaparati i sl. biće uvek puni.

Na našem sajtu možete naći veliki izbor powerbank punjača, neki od njih imaju masivne kapacitete čak i do 10000mAh, što je pogodno za nekoliko punjenja telefona. Jedan od takvih modela je Genius ECO, sa dva ulaza za punjenje i čvrstim aluminijumskim kućištem što ga čini idealnim za nošenje na plažu.

geniouseco

Prenosivi ruter

Prenosivi ruteri su veoma pogodni gedžeti za plažu zbog svoje kompaktnosti. Veoma su lagani i mogu stati u džep a omogućavaju povezivanje više uređaja na internet, na bilo kojoj lokaciji koja ima 3G signal, kao i deljenje 3G signala sa drugima. Sve što je potrebno za povezivanje je SIM kartica nekog od 3G operatera.

Osim ove mogućnosti, prenosivi ruteri u našoj ponudi imaju i slot za microSD memorijsku karticu koja se može koristit za razmenu fajlova sa jednog uređaja na drugi, koji su povezani na ruter.

Jedan od najpopularnijih modela u našoj ponudi je D-Link DWR-730 sa punjivom baterijom koja omogućava do 6h rada sa jednim punjenjem. Baterija se puni preko USB-a pa ga tako možete dopuniti preko računara ili powerbank punjača.

dlink

Slušalice za plažu

Ukoliko ne želite da stvarate buku zvučnicima i uznemiravate druge koji su došli da uživaju u tišini, onda vam preporučujemo slušalice za plažu. Slušalice su jedan od najpopularnijih gedžeta za plažu zbog toga što vam omogućavaju da u miru slušate svoju omiljenu muziku i u potpunosti se isključite iz atmosfere na plaži. Mi vam zato preporučujemo kvalitetne sportske slušalice izrađene od kvalitetnih materijala, otporne na znoj i visoke temperature.

Na našem sajtu možete naći različite modele slušalica idealnih za plažu, ali i sportskih aktivnosti. Pa su tako neke od njih vodootporne na vodu i znoj, neke mere puls, imaju mikrofon, ergonomskog su oblika i sadrže posebne jastučiće koji sprečavaju ispadanje iz uha, što je idealno za izležavanje na plaži, u ponudi su i bluetooth slušalice, jedan od najpopularnijih i najtraženijih modela među sportistima. Pogledajte našu ponudu i pronađite model koji vam najviše odgovara.

slusalice

GPS satovi

Ukoliko volite da plivate i želite da osim za odmor, letovanje iskorisitite i za fizičku aktivnost, onda su GPS satovi vaši idealni gedžeti za plažu. Osim što su idealni za plivanje, ovi satovi sa praćenjem aktivnosti i navigacijom, opremljeni najsavremenijim senzorima i funkcijama, idealni su i za druge sportove. Razni modeli GPS satova nude vam različite funkcije kao što su: beleženje aktivnosti, odmora, merenje pulsa, predlaže vam razne programe za fizičku aktivnost, meri kalorije i slično. GPS satovi imaju opciju za povezivanje sa aplikacijom u vašem telefonu koja obrađuje podatke, daje vam detaljan pregled uspešnosti vašeg treninga i pravi planove za dalje treniranje. Osim toga, satovi vas obaveštavaju o svim vašim propuštenim pozivima, porukama i aktivnostima na društvenim mrežama.

GPS satovi

Mislite na vreme i opremite se za plažu. Posetite naš sajt ili prodavnicu i nabavite svoj omiljeni gedžet.