Novi WOW proizvodi predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu

IFA je jedan od tri najveća svetska sajma posvećena tehnologiji i najveći takav sajam u Evropi. Ove godine IFA je održana od 31. avgusta do 5. septembra u Berlinu.

Upravo završeni sajam je bio u znaku robota, pametnih kuća i naravno, sjajnih uređaja. Mnogi premijum proizvođači su predstavili svoje nove proizvode koje možemo očekivati u prodaji u narednih nekoliko meseci.

Neka zabava počne sa JBL-om

Od plaže do kuće, moćni JBL zvučnici će svaki prostor pretvoriti u podijum za igru.

Četvrta generacija JBL Charge zvučnika uvek će vam obezbediti neodoljivo slušalačko iskustvo. Ovaj zvučnik je u potpunosti vodootporan po IPX7 standardu. Poseduje bateriju kapaciteta 7500mAh koja će vam obezbediti 20h vrhunskog JBL zvuka. Ukoliko vaš telefon ne može da izdrži celodnevnu žurku, poput vas i ovog sjajnog zvučnika, ništa ne brinite, jer će se Charge 4 pobrinuti i za to i dopuniti vam telefon. Bežičan je, a omogućava bluetooth povezivanje do 2 uređaja istovremeno za lakšu kontrolu.

JBL PartyBox 200 i 300 zvučnici su kombinacija snažnog zvuka i svetlosnih efekata koji zajedno kreiraju neverovatno party iskustvo. Jednostavno priključite mikrofon ili gitaru ili pomoću bluetooth konekcije reprodukujte svoju omiljenu play listu i zabava je već počela. Za snažnije slušalačko iskustvo povežite dva PartyBox zvučnika.

JBL JRPOP je bluetooth zvučnik posvećen najmlađima. Dizajniran da deca u potpunosti uživaju, JRPOP dolazi u živopisnim bojama propraćenim fantastičnim svetlosnim efektima, koji će okupirati pažnju dece čak do 5h sa jednim punjenjem. Znajući koliko deca mogu biti nestašna, izrađen je od izdržljivih materijala otpornih na slučajna ili namerna oštećenja. Takođe je vodootporan po IPX7 standardu.

Novo slušalačko iskustvo uz Yamaha MusicCast

Yamaha je na IFA sajam došla da predstavi budućnost slušanja muzike. Tako su predstavili nove high-end komponente iz serije 5000, ali i MusicCast VINYL 500 gramofon sa MusicCast tehnologijom.

MusicCast gramofon, osim uobičajenih opcija povezivanja i slušanja vinila, sada omogućava bežično povezivanje putem Wi-Fi, AirPay i Bluetooth konekcije. Podržava povezivanje na Yamaha MusicCast. Ovo omogućava upravljanje gramofonom pomoću MusicCast aplikacije i jednostavno povezivanje na multi-room sistem ozvučenja. To znači da se muzike strimuje na bežične zvučnike, čak iako su u drugoj sobi.

Sennheiser True Wireless bubice

Kao što se iz naziva može zaključiti, Sennheiser je ovom prilikom predstavio potpuno bežične in-ear slušalice iz Momentum serije. Uz ove slušalice muzika koju volite zvučaće još bolje – kada god to poželite i gde god to poželite. Iz ove kompanije su zaista vodili računa o svakom detalju, pa su slušalice veoma elegantne, izdržljive i udobne za višečasovno nošenje. Baterija slušalica obezbeđuje 4h muzike, dok kompaktna futrola za čuvanje i punjenje slušalica produžava trajanje baterije za 8h. Slušalice poseduju noise-cancelling tehnologiju, kao i kontrole na dodir.

Svi ovi proizvodi su najavljeni za jesen ili zimu koja je pred nama. Sigurni smo da ih i vi jedva čekate, pa se zato prijavite putem našeg sajta kako biste prvi saznali kada će ovi uređaji biti dostupni na našem tržištu 🙂