Kako da uparivanjem bluetooth zvučnika postignete neverovatan zvuk

Bluetooth zvučnici su, svi to već znamo, odlični gedžeti. Da li ste znali da uparivanjem dva ili više prenosivih zvučnika možete proširiti njihovu namenu?

Zašto uparivati zvučnike

  1. Zato što uparivanjem dobijate mini kućni bioskop
  2. Ukoliko se često selite, bluetooth zvučnici su mnogo lakši za pakovanje i prenošenje
  3. Potreban vam je jednostavan audio sistem koji se lako podešava
  4. Želite bolji zvuk od onog koji vam pruža jedan blutut zvučnik
  5. Potreban vam je kvalitetan stereo zvuk

Koje zvučnike možete uparivati

Nekoliko proizvođača bluetooth zvučnika ugrađuje tehnologije za uparivanje u svoje modele. Kada želite da uparite blutut zvučnike, morate koristiti zvučnike istog proizvođača. Dakle, JBL zvučnike možete upariti samo sa kompatibilnim JBL zvučnicima. Takođe, ni jedan proizvođač, barem za sada, nije implementirao tehnologije za uparivanje u sve svoje modele. Na našem sajtu, u okviru opisa proizvoda, možete pročitati sve karakteristike zvučnika, pa tako i da li dozvoljavaju uparivanje.

JBL Connect + tehnologija omogućava uparivanje do 100 kompatibilnih JBL zvučnika. U puno svojih modela su ugradili tehnologije za uparivanje, pa tako možete upariti dva JBL Flip 4 zvučnika, ili pak Flip 4 sa Charge 3, Xtreme 2 ili Boombox bluetooth zvučnikom.  Charge 3, Xtreme 2 i Boombox imaju baterije velikog kapaciteta sa sjajnom opcijom za dopunu baterije na telefonu, kada se ona isprazni. Svi ovi zvučnici su vodootporni, pa zabavu fantastičnog zvuka iz doma možete preneti na bazen ili plažu. Okupite društvo i uživajte.

Sony u neke modele ugrađuje Wireless Party Chain tehnologiju koja podržava uparivanje do 100 kompatibilnih zvučnika. Sony SRS-XB21, SRS-XB31 i SRS-XB41 zvučnici, pored Party Chain tehnologije pružaju mnogo drugih fantastičnih opcija. U režimu Live Sound omogućavaju pravi doživljaj trodimenzionalnog zvuka. Zvučnici poseduju svetlosne efekte koji se sinhronizuju sa ritmom. Tako na primer, možete upariti dva ili više Sony XB zvučnika, rasporediti ih po sobi kako vam odgovara i kada je napetost u filmu na vrhuncu, nećete imati samo fantastične zvučne već i usklađene svetlosne efekte! Doživljaj bolji nego u bioskopu – i to u udobnosti vašeg doma!

Kako da uparite zvučnike

Uparivanje većine zvučnika je veoma jednostavno.

Potrebno je da uključite zvučnike, povežete ih sa telefonom preko bluetooth veze, kao što to inače i radite. Nakon toga samo pritisnite dugme za uparivanje. Na slici je JBL model sa označenim dugmićima.

Kod mnogih modela možete odabrati stereo režim i birati desni i levi zvučnik, za pravi surround efekat. Takođe možete ih uvek podesiti da istovremeno puštaju zvuk u party režimu, odnosno zvuk iste jačine na svim zvučnicima. Za koji god režim da se odlučite, ne sumnjamo da ćete u potpunosti uživati 🙂

Odaberite omiljenog proizvođača iz bogate ponude prenosivih zvučnika na našem sajtu, uparite omiljene modele i podignite zabavu na viši nivo.