JBL Charge, parče torte kome se ne odoleva

Probali smo JBL Charge. Sjajan zvuk i velika radna autonomija su samo torta, koju prekriva mnogo šlaga, a CHARGE nudi opciju punjenja mobilnih telefona kao i povezivanje uređaja i reprodukciju zvuka bez kabla.

JBL Charge kao eksterni punjač za iPhone


Uređaj ima nekoliko uloga, a najvažnija je ona koja nam omogućava da reprodukujemo muziku sa bilo kog mobilnog telefona, mp3 player-a, diskmena i drugih spravica. Druga uloga je uloga akomulatorskog punjača sa kapacitetom od 6000 mAh što je dovoljno za 3 potpuna ciklusa punjenja baterija na prosečnim pametnim telefonima, To je jedan od onih uređaja kojima je teško odoleti.

Speaker_70x70pxKombinovanjem višedecenijskog iskustva i nove tehnologije stvaraju se proizvodi kakav je JBL Charge. Ispod perforirane mrežice, sa prednje strane je par 1 ⅝ inčnih drajvera koje pokreće pojačalo sa dva izlaza od 5 vati (watt), a frekventni opseg drajvera je od 150Hz-20 kHz.

Bluetooth_connectivity_70x70px

Bežično povezivanje će pružiti mogućnosti o kojima nikada niste razmišljali, a značajno povećava upotrebnu vrednost ove male zveri. Povezivanje sa bilo kojim telefonom (koji poseduje Bloototh) je neverovatno jednostavno, a čak i da ste največi laik, nećete uspeti da pogrešite.

BaterijaRechargesDevice_70x70pxKapacitet baterije na ovom zvučniku je 6000 mAh, a sa njom ćete moći da slušate muziku i do 12 sati. Kako Charge ima i ulogu prenosivog punjača za mobilne uređaje, dok ga imate u svom okruženju teraće misli o praznoj bateriji, a kada se i on isprazni, jednostavno ga možete napuniti pomoći micro USB porta.

 

Zvučnici u bojama

Što se dizajna tiče, uređaj je dostupan u tri boje, a to su zelena, siva i plava. Završna obrada plastike je na veoma visokom nivou, a težina je veoma pravilno raspoređena, pa se stiče utisak da se u ruci drži vešto izvajani prototip nekog futurističkog koncepta. U pakovanju se dobija i kvalitetna neoprenska torbica koja će zvučnik štititi od habanja dok ga nosite u akten tašni ili školskoj torbi.

Sledi nekoliko fotografija iz realnog okruženja:

Možda će vas JBL-ova reklama inspirisati da uradite nešto ludo, u svakom slučaju, imajte u vidu, da je ova spravica na promociji do 15. januara.