Upoznajte novog prijatelja za putovanja (AKCIJA)

Putovanja su uvek aktuelna, pa smo za vas testirali stvarčicu koja vam može biti dosta korisna. U pitanju je SoundBall mobilni zvučnik, koji možete povezati na vaš mobilni telefon, tablet ili drugi uređaj, i slušati muziku.

U pitanju je zvučnik koji vam bez problema staje u šaku, a iznenadili biste se jačinom zvuka koji pruža. SoundBall definitivno ima odlične performanse zvuka, kada se uzme u obzir njegova cena. Ovaj zvučnik ima dva nivoa jačine zvuka (na pola, i na maksimum), dok nijanse možete podešavati preko svog mobilnog uređaja. Testirajući ga ostavio je veoma pozitivan utisak na sve nas, a sada smo sigurni da je ovo zvučnik koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta u moru prenosivih zvučnika na našem tržištu.           

Takođe, isprobali smo da povežemo dva SoundBall zvučnika na jedan izvor pomoću jednostavnog adaptera/splitera, tj. mobilni telefon i to nam je uspelo pa je zvuk tada bio još bolji i jači.

Baterija SoundBall-a je projektovana da izdrži do 6 sati upotrebe u umerenom režimu eksploatacije, a prilikom našeg testa pri maksimalnoj opterećenosti, muziku smo slušali nešto više od 4 sata. Kada se isprazni, baterija se puni preko USB mini kabla, koji dolazi u pakovanju. Takođe, moguće je uporedo puniti bateriju i slušati muziku.

Od prateće opreme, u paketu se dobijaju USB mini kabal, adapter kabal 3.5 mm džek > 2.5 mm utikač, adapter kabal za Sony Ericcson i adapter kabal za Nokia-u, što omogućava povezivanje sa gotovo svim mobilnim uređajima. Na video zapisu iznad možete pogledati kako izgleda pakovanje i sve prateće kablove koji su gore navedeni.

SoundBall je dostupan u pet boja (crna, bela, crvena, narandžasta i zelena), a možete ga poručiti putem interneta.