5 razloga za gledanje fudbala kod kuće

Kupovina karata, okupljanje navijača, navijanje na prepunom stadionu… verovatno nema većeg zadovoljstva za pravog fudbalskog fana. Pa ipak, to iskustvo nije za svakoga. Verovali ili ne, postoji mnogo razloga zašto je gledanje fudbala kod kuće bolje nego na stadionu. U ovom postu navešćemo samo pet.

Audio video kvalitet

Ukoliko ne želite papreno da platite dobra mesta, vaš pogled na utakmicu verovatno neće biti idealan. Nekada su mesta tako visoko ili daleko da niste baš sigurni ni ko je dao gol ni dal je dao. S druge strane, kod kuće možete uživati u vrhunskoj HD slici. Brojni kablovski risiveri vam omogućavaju premotavanje i snimanje programa, pa se dok je poluvreme možete prisetiti golova i najboljih momenata iz prvog poluvremena.

Pogled iz više uglova

Mesta na stadionu su tu gde jesu. Možda ćete akciju na terenu super videti, a možda i ne baš. S druge strane, svaku utakmicu snima nekoliko kamera. Režija se odmah pobrine da gledaoci na TV-u vide pravi ugao. Zato sigurno nećete propustiti nijedno dodavanje, šutiranje, faul ili go.

Moć izbora

Oko stadiona su uvek ogromne gužve u svim prodavnicima i na štandovima s pićem i hranom. Uz to, cene su uvek previsoke. Ali zato kod kuće imate mnogo veći izbor. Pre svega, kupićete u marketu u kom inače kupujete sve ono što vam se gricka i pije. Ukoliko ste gladni, lako ćete skoknuti do kuhinje i napraviti super obrok po mnogo nižoj ceni. Povežite bežične zvučnike sa TV-om i jedan postavite u kuhinji, pa čak i ako se priprema jela oduži, nećete propustiti ni jedan deo utakmice.

Komfor

Gužva u saobraćaju, traženje parkinga koji je gotovo nemoguće naći u blizini stadiona, gužva na ulazu… i na kraju sedenje na neudobnim plastičnim stolicama ne mogu se porediti sa komforom koji imate kod kuće. Gledanje fudbala iz omiljene fotelje u koju ste se udobno smestili neprocenjiv je osećaj. A i nemate nikakvih drugih briga – zaobišli ste gužvu, automobil vam je na bezbednom, pa vam jedino preostaje da se opustite i uživate u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Kontrola

Činjenica je da ste vi, kao i velika većina drugih ljudi, na stadion otišli samo zbog fudbala. Ali, nekada atmosfera ponese navijače, popije se koja čaša više i to izazove razne probleme. Zato često izbiju neredi, tuče, problemi… ni krivi ni dužni, možete se naći u centru zbivanja koje biste sigurno izbegli da ste utakmicu gledali u udobnosti svog doma. Jer kod kuće vi birate društvo, piće, a i držite daljinski u rukama 😉

Zato sledeći put kada budete razmišljali da li vredi čekati redove za kupovinu karata, tražiti parking… jednostavno okupite prijatelje, nabavite omiljeno piće i uživajte u gledanju fudbala kod kuće 🙂