Svetsko prvenstvo se bliži – da li ste spremni

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje sutra u 17 časova. Većina nas nažalost neće uspeti da uživo, sa nekog od stadiona, navija za Srbiju, ali nemojte dozvoliti da vam to umanji radost. Okupite društvo, ohladite pivo, nabavite grickalice i uživajte u prenosu! Uz pravu opremu imaćete osećaj da ste u Rusiji.

Soundbar – za savršeno navijačko iskustvo

Što je društvo za gledanje utakmica veće, potrebniji su vam bolji zvučni efekti. Zvučnici vašeg televizora, koliko god dobar on bio, jednostavno ne mogu verno da dočaraju tu atmosferu. Ali, ne sekirajte se, jer veoma jednostavno rešenje postoji!

Soundbar Svetsko Prvenstvo

Soundbar zvučnici su specijalno dizajnirani upravo za povezivanje na TV. Imaju veoma tanko izduženo kućište koje bez problema staje na policu ispred televizora, dok se mnogi modeli mogu takođe montirati na zid odmah ispod televizora ukoliko je TV na nekom nosaču. Većina soundbar zvučnika sadrži sopstveno pojačalo tako da nije potrebno nikakvo dodatno povezivanje sem strujnog kabla i jednog audio kabla do televizora. Soundbar će učiniti sliku realnijom, zahvaljujući fenomenalnom zvuku koji proizvodi.

Ukoliko, na primer, već posedujete zvučnike ili muzički stub, jednostavno ih možete povezati sa televizorom pomoću 3.5mm – 2xRCA kablom.

Snimajte omiljene utakmice

Svetsko Prvenstvo

Utakmice se održavaju u nekoliko različitih termina. Obzirom na današnji tempo i da su neke utakmice zakazane i u 14h, kada većina nas radi, nećemo baš moći da ispratimo svaku utakmicu uživo. Ipak, to ne znači da morate propustiti ni jednu. Idealno rešenje može biti snimanje programa. Većina kablovskih risivera podržava ovu opciju.

Jedan od njih je i Amiko Impulse zemaljski i kablovski risiver, koji će vam omogućiti prenos svetskog prvenstva u Full HD rezoluciji. Amiko risiver podržava premotavanje, pa najbolje golove možete gledati i po nekoliko puta i sve to snimiti na eksterni USB.

Ukoliko svetsko prvenstvo želite da gledate u dvorištu ili na terasi, biće vam neophodan dobar projektor, koji je moguće lako podešavati i prenositi.

Svetsko prvenstvo traje mesec dana i sigurni smo da ćete uživati u dobrom fudbalu. Okupite društvo, zagrejte atmosferu do usijanja i navijajte za Srbiju.

P.S. Ne zaboravite na svoje lepše polovine, već učinite u narednih mesec dana da se i one osećaju lepo. Obezbedite im karte za koncert, bioskop ili barem dobre slušalice da lakše podnesu vaše navijanje 🙂

Kompletnu ponudu neophodne opreme za savršeno navijačko iskustvo možete pronaći na našem sajtu. Svakako nastavite da pratite naš blog, jer ćemo i dalje pisati o raznim zanimljivostima iz sveta tehnike.