Saznajte ko je osvojio EISA 2020/2021 nagrade

Uprkos pandemiji, ni ove godine nije izostala EISA 2020/2021 nagrada. Umesto sastanaka uživo, u nekoliko online konferencija izglasani su najbolji proizvodi kojima je ove godine dodeljena ova prestižna nagrada. Nagrade se dodeljuju u nekoliko kategorija, a vi u nastavku teksta saznajte koje su nagrade osvojili poznati proizvodi.

EISA Home Theatre Audio

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 soundbar osvojio je nagradu za najbolji Smart Soundbar. Integrisani Google asistent omogućava glasovnu kontrolu, dok vam WiFi konekcija omogućava pristup preko 300 online streaming servisa. Osim pametnih funkcija, ovaj soundbar donosi i veoma kvalitetan zvuk realne snage 210W. Pored toga, opremljen je ekranom u boji osetljivim na dodir koji vam omogućava jednostavno podešavanje zvuka i lak odabir plejliste i numere. Uz to, prikazuje i slike omota tokom striminga preko ChromeCast-a. Prefinjeni dizajn svojstven Harman Kardonu, lako će se uklopiti u svaki enterijer.

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

EISA 2020 Hi-Fi nagrade

Nagradu Best Value Bookshelf Loudspeaker osvojili su Monitor Audio Bronze 100 zvučnici. Ovo je veći model zvučnika za policu ovog renomiranog proizvođača. Opremljeni su C-CAM drajverima koji obezbeđuju moćne duboke tonove i veoma prijatne visoke tonove. Namenjeni su za korišćenje u audio sistemu kao surround zvučnici. Ono što ih je takođe izdvojilo od konkurencije jeste jednostavnost korišćenja. Savremenog su, jednostavnog i elegantnog dizajna koji se odlično uklapa u moderne prostore.

Smart Amplifier nagradu osvojio je NAD Masters M33 koji je pojačalo, ali ujedno i D/A konverter, mrežni plejer i gramofonsko pretpojačalo visoke klase. Opremljen je pojačalom D klase, dovoljno snažnim da zadovolji sve potrebe korisnika. Poseduje veliki ekran osetljiv na dodir koji omogućava jednostavno upravljanje.

EISA Mobile Devices nagrade

U kategoriji Mobile Speaker nagradu je osvojio LG XBOOM Go PL7 prenosivi zvučnik, prvenstveno napravljen da obezbedi dobar zvuk. Dva pasivna radijatora stvaraju odličan zvuk punog opsega, a posebno snažan bas, pogotovo u odnosu na veličinu. Uz to, kompaktnih je dimenzija i lako ćete ga uvek nositi sa sobom. Opremljen je baterijom autonomije do 24h. Nadamo se da će i ovaj zvučnik uskoro biti dostupan i u Srbiji.

Nagradu za Mobile Audio Player osvojio je FiiO M11 Pro digitalni plejer koji donosi najbolju funkcionalnost u klasi. Nudi brojne napredne funkcije poput WiFi povezivanja, Bluetooth konekcije i podrške za Apple AirPlay. Poseduje internu memoriju od 64GB i podržava microSD kartice do 2TB. I na kraju, možda i najvažnije, obezbeđuje izuzetan zvuk. Ovaj plejer već danas možete poručiti na našem sajtu.

Čak ni u ovim izmenjenim okolnostima, EISA 2020 dodela nagrada, definitivno nas nije razočarala. Većina ovih proizvoda već je dostupna na našem sajtu i možete ih poručiti uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije. Posetite ponovo naš blog da biste ostali u toku sa najnovijim vestima iz sveta audio video tehnike.