Plasiranje HikVision App Store-a

Nedavno je plasiran HikVision App Store: https://www.me-app.net/HikvisionAppStore. Za sada je na ovom domenu moguće preuzeti sledeće aplikacije:

• Hik-Connect za Android i iOS
 • HikCentral Mobile za Android i iOS
 • HikCentral HD za Android
 • iVMS-4500 za Android i iOS

Prodavnici možete pristupiti direktno preko gore navedene adrese ili preko zvaničnog HikVision sajta: http://www.hikvision.com/en. Ukoliko prodavnici pristupate preko sajta, idite na: Support->Tools->Hikvision App Store. Kada pronađete aplikaciju koja vam je potrebna, idite na “Download” i skenirajte QR kod.

To vas vodi do uvodne stranice na aplikaciji i tastera “Install”. Aplikacija će se automatski instalirati do kraja i obrisati starije verzije, ako ste ih imali u telefonu. S obzirom na to da aplikacija nije preuzeta iz Google Play prodavnice ili App Store-a, verovatno će vam biti prikazano obaveštenje o nepoznatoj aplikaciji, ali nema potrebe da vas to zabrinjava.

U budućnosti je planirano da aplikacije budu dostupne i na Samsung Galaxy i Huawei App Gallery prodavnicama. Tada će korisnici moći da pretražuju, preuzimaju i instaliraju aplikacije direktno sa tih prodavnica. Još uvek možete da preuzmete i koristite Hik-Connect (v3.11.1), HikCentral (v1.5.0), iVMS-4500 (v4.7.7) sa Google-a, ali se neće nastaviti sa objavljivanjem i razvojem aplikacija za Google Play prodavnicu. Preporučljivo je preuzeti aplikaciju skeniranjem QR koda ili putem HikVision prodavnice. Korisnici koji nastave da koriste aplikaciju koju su preuzeli sa Google Play prodavnice će nastaviti da primaju obaveštenje o novijim verzijama. HiLookVision i druge aplikacije će takođe uskoro biti dostupne u HikVision prodavnici.

Ukoliko posedujete HikVision video nadzor, kamere ili DVR-ove, savetujemo vam da što pre primenite uputstva iz ovog obaveštenja i preuzmete aplikacije. Nastavite i dalje da čitate naš blog, jer vam uvek donosimo aktuelne i važne vesti iz sveta audio i video tehnike.