JBL Horizon radio budilnik koji će vas lako probuditi uz omiljenu muziku

Ako ste mislili da su radio budilnici izašli iz mode, prevarili ste se. JBL Horizon je moderan radio prijemnik sa budilnikom, koji vam pruža mnogo mogućnosti u odnosu na običan radio budilnik. Atraktivan dizajn, osvetljenje, nekoliko mogućnosti za povezivanje sa pametnim uređajima su ono što JBL Horizon radio budilnik stavlja korak ispred svih ostalih običnih sličnih uređaja.

radio budilnik

JBL Horizon je novi radio budilnik sa Bluetooth konekcijom, kružnog oblika sa ravnom podlogom. Sa jedne strane je okrugli LCD displej-ogledalo pokazuje datum i vreme, a oko staklenog dela se nalazi zvučnik. Dok se sa druge strane nalazi zvučnik, okružen delom sa led diodama koji svetli u mraku. Na vrhu zvučnika su dugmići za kontrolu uređaja. Radio budilnik omogućava podešavanje dva odvojena alarma. Uređaj je obogaćen i svetlom koje se pali pre alarma, kako biste se nežnije probudili. Svetlo se prilagođava svetlu u prostoriji. Instalirana su i dva USB ulaza za punjenje drugih uređaja, a uz radio budilnik ide i FM antena za ljubitelje radijskog zvuka, koja se može priključiti na radio budilnik.

Ovaj radio budilnik je veoma atraktivan uređaj, dizajniran je tako da može stati na bilo koju policu, noćni stočić ili na nekom drugom mestu u sobi. Displej uređaja je napravljen tako da jasno pokazuje vreme i datum. Dugmići za kontrolu njegovog rada su veoma jednostavni i jasni za korišćenje. Na samom vrhu radija su dugmići za kontrolu zvuka, dva dugmeta za kontrolu alarma, playback kontrole, FM kontrole, Bluetooth dugme i dugme za režim spavanja. Na dnu radija sa jedne strane nalaze se dugmići za podešavanje vremena i datuma i dugme za podešavanje letnjeg ili zimskog računanja vremena. Na dnu zvučnika su tri porta za ispravljač, pomoćni kabl i kabl za FM antenu. Tu su i dva USB porta za punjenje durgih uređaja.

JBL Horizon

Kada govorimo o performansama i zvučnim karakteristikama zvučnika, treba naglasiti da uređaj ima više mogućnosti za podešavanja. Na primer, radio budilnik ima opciju za podešavanje tonova koji želite da vas bude. Možete izabrati jedan od tri ponuđena alarma za buđenje ili ton sa svog mobilnog telefona ili sa FM radija. Alarm se u početku oglašava tiho a onda se postepeno pojačava dok vas ne probudi.

Kvalitet zvuka koji emituje JBL Horizon radio je poprilično dobar za uređaj te cene. Nudi više mogućnosti za slušanje muzike, preko Bluetooth konekcije ili FM antene. Zvuk se čuje jasno a može biti i veoma bučan, tako da opušteno možete pokriti zvukom i malo veću spavaću sobu.

Mnogo je toga što ćete voleti kod JBL Horizon radio budilnika. Ovaj mali uređaj izuzetno je praktičan jer ga lako možete smestiti na bilo kom mestu u vašoj sobi, a još lakše ga možete preneti sa jednog mesta na drugo. Njegov snažan zvuk će vas pozitivno iznenaditi a alarm će vas sigurno probuditi. I na kraju, radio budilnik je moguće povezati sa svim savremenim pametnim uređajima. Radio budilnik je dostupan u dve boje: crnoj i beloj i možete ga naručiti putem našeg sajta.

Pogledajte kako JBL Horizon radio budilnik izgleda iz naše perspektive: