Isprobajte nove fantastične JBL zvučnike

Ako niste, obavezno ih probajte što pre! JBL Go 2 i Xtreme 2 su konačno u prodaji i zvuče fenomenalno!

JBL Go2

Prethodnik ovog zvučnika, JBL Go je sa razlogom bio jedan od najprodavanijih bluetooth zvučnika. Ne sumnjamo da će ga Go 2 i po tom pitanju nadmašiti. Go2 je zadržao povoljnu cenu, sličnu prethodnikovoj, a uveo mnoga poboljšanja. Dizajn zvučnika je malo izmenjen. Ivice su sada zaobljene. Sve boje imaju metalik odsjaj. Na našem tržištu je dostupan u čak 9 različitih boja, pa smo 100% sigurni da ćete pronaći baš onu jednu vama omiljenu.

Veliko unapređenje u odnosu na prethodni model je to što je JBL Go2 sada vodootporan po IPX7 standardu. Testirali smo ga i ne samo što mu se neće ništa dogoditi ako vam upadne u bazen, na primer, već će nastaviti da reprodukuje muziku. Test pogledajte u nastavku:

Mikrofon sa redukcijom buke će vam omogućiti kristalno jasne razgovore, jer je zvuk za nijansu čistiji nego kod prethodnika, a baterija autonomije 5h uživanje u omiljenoj play listi.

Sigurni smo da ćete uživati u vašem novom Go2 zvučniku 🙂

JBL Xtreme2

Ovaj ultimativni prenosivi zvučnik će vam obezbediti do 15h vrhunske zabave. Dizajnerski, u odnosu na svog prethodnika, nije puno izmenjen. Zadržao je robustan dizajn i veoma izdržljivo kućište.

Pa ipak, ˝ispod haube˝ Xtreme 2 donosi mnoga poboljšanja.

JBL Xtreme 2 je znatno unapređen u odnosu na prethodnika. Sada je potpuno vodootporan po IPX7 standardu. Takođe, Xtreme2 poseduje Connect Plus tehnologiju koja omogućava povezivanje čak preko 100 kompatibilnih zvučnika. Odnosno, ukoliko već posedujete Flip 4, Charge 3 ili Boombox možete ih povezati sa vašim novim Xtreme 2 bluetooth zvučnikom i uživati u vrhunskom zvuku, gde god se nalazili.

Zvučnik je dizajniran da vam bude pravi partner u svim avanturama. Baterija velikog kapaciteta će vam pored 15h sjajnog zvuka omogućiti i punjenje drugih mobilnih uređaja. Xtreme 2 dolazi sa kaišem koji olakšava nošenje. Pošto dobre zabave bez omiljenog pića nema, JBL je kaišu dodao metalnu kopču sa otvaračem za pića. Za dobru zabavu potrebno je samo da okupite društvo i ponesete ovaj fenomenalni zvučnik, a sve ostalo mu prepustite.

Ovaj blutut zvučnik može biti idealno rešenje čak i za ozvučenje manjih prostorija, zbog ekstremno snažnog, punog i dinamičnog zvuka koji isporučuje. Ukoliko želite da u različitim prostorijama reprodukujete istu muziku, možete jednostavno povezati više JBL Xtreme 2 zvučnika.

Xtreme 2 prenosivi zvučnik smo testirali, što možete pogledati u nastavku:

JBL Go2 i Xtreme 2 možete kupiti na našem sajtu. A ukoliko ste već kupili Xtreme 2 ili Go 2 pišite nam utiske ispod teksta, jedva čekamo da čujemo šta se vama svidelo 🙂

Svakako nastavite da pratite naš blog, jer ćemo i dalje pisati o novotarijama iz sveta tehnike.