Novogodišnji pokloni koji će sigurno oduševiti svakoga

novogodišnji pokloni

Ako još niste kupili novogodišnji poklon, sada je vreme da to uradite jer Nova godina dolazi za manje od nedelju dana. Novogodišnji pokloni znaju često da nam zadaju puno muka oko izbora, ali postoje i oni koji bi svima odgovarali.

Novogodišnji pokloni koje kupujete za sebe ili svoje najdraže treba da budu originalni, kvalitetni, dugotrajni i na kraju da nekom ulepšaju ili olakšaju život. Idealno je i da osobi kojoj kupujete poklon, on uvek donese lepo sećanje na vas. Zato su idealni novogodišnji pokloni audio uređaji.

novogodišnji pokloni

Zašto kupiti audio uređaj i koji odabrati? Na ovo pitanje je vrlo jednostavno odgovoriti. Zamislite samo svoju voljenu osobu koja sluša vašu omiljenu pesmu na zvučniku ili slušalicama koje ste vi kupili. Ili, koliko jedan mali zvučnik ili slušalice mogu nekom doneti radosti, kada svakoga dana sluša svoju omiljenu muziku. A da ne govorimo o tome koliko može da olakša onima, koji zvučnike ili slušalice koriste za rad ili su im neophodni iz drugog razloga.

Mnogo je razloga zbog kojih treba ozbiljno razmotriti kupovinu audio uređaja kao novogodišnji poklon. A mi vam u ovom tekstu predlažemo nekoliko bežičnih audio uređaja koji su najtraženiji kao novogodišnji pokloni.

jbl t110

JBL T110 bt slušalice

Male, lagane i povoljne slušalice sa JBL Pure basom, izuzetno su tražene ovih dana. Kada ih poklanjate, vi ne poklanjate samo slušalice već i slobodu. Zamislite samo koliko bi nekom ko ima žičane slušalice značilo kada bi na poklon dobio bežične. JBL T110 BT slušalice omogućavaju vam visok stepen pokretljivosti i slobodu kretanja dok slušate muziku.

JBL T 460bt

JBL T460 bt slušalice

Bežične slušalice sa JBL Pure Bass zvukom i veoma pristupačnom cenom. Sa ugrađenom Bluetooth konekcijom, punjivom baterijom autonomije do 10h i mikrofonom za pozive. Lagane i udobne, mogu i da se sklapaju. Savrešene su za ljude koji vole nešto jači zvuk i udobnost.

JBL E55bt

JBL E55 BT slušalice 

Ako želite da kupite poklon nekom ko voli jaku i kvalitetnu muziku, onda su slušalice iz JBL E serije ono što vam treba.  JBL E55 BT slušalice opremljene su velikim drajverima za moćan zvuk, Bluetooth konekcijom i punjivom baterijom autonomije do 20h. Mogu se povezati sa dva Bluetooth uređaja istovremeno za lako prebacivanje sa jednog na drugi.

AKG Y50

AKG Y 50 bt

Bežične AKG slušalice bazirane na popularnom Y50 modelu. Sadrže ugrađenu Bluetooth konekciju sa AptX kodekom za visok kvalitet zvuka i punjivu bateriju koja omogućava do 20h slušanja muzike. Dobitnik What HiFi 2015 nagrade za najbolje bežične slušalice u kategoriji do 250 funti. Poklon za prave ljubitelje vrhunskog zvuka.

JBL GO

JBL GO

Mali bežični prenosivi zvučnik, koji će svakog sigurno oduševiti svojim zvukom. Ima ugrađenu Bluetooth konekciju, punjivu bateriju, i mikrofonom za handsfree pozive.Kompatibilan je sa svim iOS i Android uređajima. Dobitnik Red Dot 2015 i iF Design 2015 nagrade za dizajn.

JBL Clip2

JBL Clip 2

Vodootporni ultra-prenosivi Bluetooth zvučnik sa integrisanim karabinjerom. Sa ugrađenom punjivom baterijom autonomije do 8h i mikrofonom za handsfree pozive. Veoma kvalitetnog zvuka, iznenađujuće snažan za svoje dimenzije. Idealan poklon za avanturiste koji vole da uživaju u dobroj muzici dok voze bicikl, planinare, trče…

JBL Flip4

JBL Flip 4

Vodootporni Bluetooth zvučnik sa fenomenalnim zvukom, ugrađenom punjivom baterijom autonomije od 12h i mikrofonom za handsfree pozive. Moderan dizajn dostupan u više boja, veoma izdržljiv. Apple Siri i Google Now kompatibilan. Flip 4 je dobitnik CES Inovation Award 2017 nagrade. Zvučnik za sve vremenske uslove i ljude koji vole da i drugi uživaju u njihovoj muzici.

JBL Charge 3

JBL Charge 3

Vodootporni Bluetooth zvučnik sa punjivom baterijom velikog kapaciteta, čak i do 20h što mu omogućava da puni druge uređaje preko USB izlaza. Sadrži stereo zvučnike i dva pasivna bass radijatora za moćan zvuk i ugrađen mikrofon za handsfree pozive. Jedan od najboljih zvučnika u 2017. godini. Idealan za slušanje muzike napolju.

JBL Extreme

JBL Extreme

JBL Xtreme je snažan prenosivi zvučnik sa Bluetooth konekcijom i ugrađenom punjivom baterijom visokog kapaciteta. Sadrži 2 USB porta za dopunu baterija prenosivih uređaja poput telefona i tableta. Ima izuzetno izdržljivo kućište, otporan i na kvašenje vodom. Dobitnik je EISA 2015-2016 nagrade za najbolji prenosivi zvučnik i Red Dot 2015 nagrade za dizajn. Savršen za žurke.

JBL Boombox

JBL Boombox

Ultimativni Bluetooth zvučnik za žurke, ekstremno snažnog zvuka i masivne punjive baterije koja omogućuje do 24h slušanja muzike sa jednim punjenjem. Radi u dva režima: za slušanje muzike spolja i unutra. Izdržljiv i potpuno vodootporan po IPx7 standardu. Dobitnik je EISA 2017-2018 nagrade za najbolji prenosivi zvučnik.

Ukoliko želite da naručite neki od audio uređaja kao novogodišnji poklon, to možete uraditi putem našeg sajta ili doći direktno u našu prodavnicu. Zbog vas radimo produženo.