Black Friday – kako ostvariti najveću uštedu

Black Friday AV Market

Black Friday je iza ugla. Dan koji željno čekaju kupci širom sveta, dan koji donosi raznovrsne popuste i omogućava vam da po super cenama kupite sve što vam je potrebno. Međutim, za jedan dan nije lako obići razne prodavnice i kupiti sve što već duže merkamo i čekamo popust. Ove godine je zbog koronavirusa i radno vreme objekata skraćeno što dodatno otežava kupovinu. Kako da onda od Black Friday 2020 kupovine izvučete maksimum?

Planirajte unapred

Da li omiljene brendove pratite na društvenim mrežama? Ako ne pratite, možete propustiti odlične ponude. Društvene mreže su odličan način da dobijete brz odgovor o proizvodima koji su na akciji, radnom vremenu, načinima plaćanja… Na našim Instagram i Facebook profilima delimo sa pratiocima zanimljive i aktuelne ponude i trudimo se da odgovorimo na sva vaša pitanja u najkraćem roku.

Bacite pogled i na sajtove. Registrujte se već sada i unesite sve podatke potrebne za kupovinu. Obratite pažnju i na mejlove sa različitim ponudama. Većinu možda automatski brišete, ali u danima pre Black Friday-a prijavite se na newsletter (ako već niste) i pažljivo čitajte mejlove. Zašto? Zato što većina brendova želi da obraduje svoje verne kupce posebnim ponudama. Žele da prvo vas informišu o proizvodima koji će biti na popustu ili možda da su vam odobrili dodatne popuste. Prijavite se na newsletter i ne propustite mogućnost da baš vi kupite proizvod po odličnoj ceni, jer ovo je period kada se proizvodi zaista brzo prodaju, a prijava na novosti daje vam prednost.

Black Friday u AVMarketu – šta vas sve očekuje

Mi u Av Marketu znamo da vam jedan dan za kupovinu nije dovoljan. Zato smo odlučili da ove godine Crni Petak traje čak nedelju dana! Akcijska ponuda dostupna je na sajtu, ali i u našim maloprodajama. Ozbiljno uštedite kupovinom odabranih soundbar-ova, slušalica, kompleta video nadzora, prečišćivača vazduha, pametnih uređaja… JBL, Sony, Nedis, Xiaomi su samo neki od brendova čiji će proizvodi biti samo tokom ovih 7 dana biti na specijalnim popustima.

Prednost online kupovine je u tome što vam je dostupna 24 časa, sedam dana u nedelji, a za sve porudžbine preko 2000 dinara, dostava je besplatna. Osim toga, u ovim okolnostima je najbezbedniji izbor. Međutim, ako ste ljubitelj klasične kupovine, želimo da znate da u našim maloprodajama možete bezbedno kupovati. Svi naši zaposleni nose zaštitne maske, a objekti se redovno dezinfikuju. Zato molimo i vas da, prilikom kupovine, nosite zaštitnu masku. Hvala vam što ste odgovorni i brinete o zdravlju svih nas.

Bilo da kupujete preko sajta ili u našim maloprodajama, dostupna vam je mogućnost plaćanja na do 12 rata bez kamate Banca Intesa Visa, Master i American Express karticama. Plaćanje se može vršiti čekovima do 12 rata bez kamate. Ne propustite priliku da ove godine ozbiljno uštedite i uživajte u kupovini.