AV Market slavi 10 godina

10 godina s vama

Dragi čitaoče,

dobro došao na naš jubilarni blog post. Ovih dana smo naročito lepo raspoloženi i zato smo rešili da i tebe obradujemo sjajnim popustima na najpopularnije proizvode. Proveri šta te očekuje klikom ovde.

Šta smo naučili i kako to tebi koristi

Naših prvih 10 godina naučilo nas je mnogo toga. Na primer, shvatili smo koliko je važno kvalitetom se izdvajati od drugih. Zbog toga u svojoj ponudi imamo samo kvalitetne proizvode. Brendovi čije ćeš proizvode pronaći u našoj ponudi prepoznati su kao lideri u tim kategorijama. Iza njih stoje veliki stručni timovi i uglavnom višedecenijsko iskustvo.

Kvalitetni proizvodi ti donose mnogo benefita. Jedan od glavnih je ušteda, iako to na prvi pogled možda i ne deluje tako. Na koji način štediš? Kao prvo, trajniji su i ređe dolazi do kvarova. Zbog toga nećeš morati da kupuješ nov uređaj po isteku garancije, a nećeš morati ni da ga nosiš u servis i dugo čekaš na popravku. Dakle, štediš i vreme i novac.

Uz to, vrlo često su i jednostavniji za upotrebu. Softver se češće ažurira, bogatiji su dodatnim funkcijama, a uputstva koja uz njih dolaze lako su razumljiva.

Još jedan veoma važan benefit je to što ćeš maksimalno uživati u zvuku, na primer. Testirali smo više puta originalne zvučnike i upoređivali ih s kopijama. Nemerljivo je bolji zvuk, sa mnogo manje distorzija uz jači bas, punoću zvuka i svim detaljima kod svih kvalitetnih originalnih zvučnika. Slična stvar je i sa kamerama. Kvalitet slike, oštrina, rezolucija, odlike aplikacije… ne mogu se porediti sa kopijama.

Tokom ovih 10 godina trudili smo se da svi naši kupci budu zadovoljni. Zbog toga naš tim čine vredni, iskusni i stručni ljudi. Svima nama je važno da što bolje upoznamo asortiman kako bismo ti ponudili proizvod koji savršeno odgovara tvojim potrebama. Znamo da ti imaš puno obaveza i da nemaš vremena da detaljno istražuješ svaki proizvod. Mi zato mnogo ulažemo u edukaciju i rado ćemo ti pomoći i dati ti savet.

Želimo da ti omogućimo da lako i brzo saznaš više o proizvodima koji su ti potrebni, pa se zato trudimo da naši opisi sadrže sve potrebne informacije. Na našem blogu ćeš uvek moći da pročitaš recenzije, novosti i naša zapažanja o svemu što je aktuelno u svetu tehnike. A na društvenim mrežama i njuzleteru prati najnovije akcije i proizvode ćeš uvek imati po najpovoljnijim cenama.

Šta smo ti pripremili

Kao što smo i rekli, 10. godišnjica, to jest 10. rođendan nije mala stvar i zato slavimo čak 3 dana! Dakle, do 30. marta možeš kupiti najpopularnije proizvode iz naše ponude po sniženim cenama. Slušalice, zvučnici, kamere, kablovi, kompleti video nadzora sada su na popustu. Dostupni su ti online – na našem sajtu, ali i u maloprodaji u Svetozara Markovića 17, u Beogradu. Kao što znaš, dostava je besplatna za sve porudžbine preko 2999 dinara.

Hvala ti što si bio s nama tokom ovih 10 godina. Budi uz nas i dalje jer u narednih 10 možeš očekivati da budemo još bolji 🙂